ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۷۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۵

برزیل – شیلی؛ روی موج لاتین

تیم های برزیل و شیلی امروز در اولین بازی مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی به مصاف هم می روند.
تدبیر24:این دو تیم در حالی امروز ساعت 20:30 به مصاف هم می‌روند که معادلات تا حدودی پیچیده شده است؛ این دو تیم هر دو از یکدیگر هراس ویژه ای دارند.

برزیل در مرحله گروهی هفت گل زده، دو گل خورده، دو برد به دست آورده و یک تساوی هم در کارنامه‌اش ثبت کرده است. با این حال این نتایج درخشان هم باعث نشده اسکولاری از هراسش نسبت به شیلی سخن نگوید.

به گزارش شبکه تلویزیونی RTL، او درباره این دیدار گفت: « یک سال پیش درباره تیم شیلی و قدرتی که این تیم دارد، صحبت کردم ولی آن موقع همه به من خندیدند. من، مربی این تیم و کاری که می‌کند را به خوبی می‌شناسم. آنها فوق‌العاده‌اند و ترجیح می‌دادم با این تیم روبه‌رو نشوم.»

البته مربی تیم شیلی هم که ستاره‌های نام‌آشنایی مثل وارگاس، سانچس، مدِل، ویدال و... دارد از برزیل هراس دارد: «برزیل فوق‌العاده است. آنها از اول بازی فشار زیادی روی دروازه حریف وارد می‌کنند؛ خط حمله فوق‌العاده‌ای دارند و از همه بدتر اینکه حمایت طرفداران بی‌شمار خود را هم دارند. بازی‌کردن با این تیم اصلا ساده نیست هرچند ما برای پیروزی وارد میدان می‌شویم و حقی برای انجام اشتباه نداریم.»

البته در تقابل این دو تیم آمار به سود برزیل است؛ سلسائو تا به حال 48 پیروزی، 13 تساوی و هفت شکست برابر شیلی داشته و در جام‌جهانی قبلی هم این تیم را در همین مرحله از بازی‌ها کنار زده است؛ آن هم با برتری 3 بر صفر. نکته دیگری که برزیلی‌ها را امیدوار به این پیروزی می‌کند آمار خوب بازی‌های خانگی است؛ برزیل الان 40 بازی است که در خاک خودش تن به شکست نداده و آخرین‌بار 12 سال پیش برابر پاراگوئه در دیداری تدارکاتی تن به شکست داد. این در حالی است که بازیکنان شیلی هم غالبا تیمشان در جام‌های جهانی در مرحله یک‌هشتم نهایی از گردونه بازی‌ها کنار رفته است.

البته هراس دیگری هم که در بین بازیکنان شیلی وجود دارد بحث داوری است؛ الکسیس سانچس، یکی از ستاره های این تیم که در باشگاه بارسلونا توپ می زند در این مورد می گوید:« بازی بسیار سختی در پیش داریم و فکر نمی کنم هیچ کدام از دو تیم کار راحتی داشته باشند. البته موردی که ما را کمی نگران کرده بحث داوری است که امیدواریم در این بازی مشکلی اینجاد نکند».

برزیلی ها که به واسطه میزبانی شان تا به اینجا از اشتباهات داوری سود برده اند همچنان در مظان اتهام هستند؛ پنالتی سخاوتمندانه ای که داور در دیدار افتتاحیه برابر کرواسی برای آنها گرفت هنوز محل سوال است هرچند که درخشش ستاره ای مثل نیمار تا حدودی این شایعه ها را برطرف کرده است؛ نیمار تا به اینجا 4 گل به ثمر رسانده و یکی از سه گلزن برتر این بازی ها است.
منبع: فرارو
برچسب ها: برزیل تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: