ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۲۷۲۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۸

درخواست شورای شهر از قالیباف

به گفته یک عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، شورا از شهردار تهران درخواست کرده تا زمین‌هایی که به مدت طولانی در آنها درختکاری صورت گرفته و در پهنه وسیعی فضای سبز ایجاد شده است را تملک کند.
تدبیر24:به گفته یک عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، شورا از شهردار تهران درخواست کرده تا زمین‌هایی که به مدت طولانی در آنها درختکاری صورت گرفته و در پهنه وسیعی فضای سبز ایجاد شده است را تملک کند.
 
محمد حقانی، با اشاره به اینکه طی چند سال گذشته، تعداد زیادی زمین بایر و بدون صاحب در شهر تهران وجود داشت که اکثر این زمین‌ها یا سند نداشت یا مالکان آن ترک وطن کرده بودند، اظهار کرد: طبق قانون سال 1334، شهرداری موظف است زمین‌های بایر را دیوارکشی کند و پس از آن هزینه را به علاوه 15 درصد جریمه از صاحب ملک در زمان مراجعه اخذ کند.
 
وی افزود: در آن زمان به این علت که می‌خواستیم به سطح فضای سبز شهر اضافه کنیم، زمین‌ها را درختکاری کرده و در مساحت‌های مختلف فضای سبز درست کرده‌اند.
 

این عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تصریح کرد: هم‌اکنون باب شده است که مالک برای این زمین‌ها سند گرفته و به دنبال پروانه ساخت و ساز برای آنها هستند.
 
حقانی با تاکید بر اینکه چنین زمین‌هایی در حدود 25 سال است که در آنها درختکاری انجام شده است، گفت: عده‌ای می‌آیند به صورت قانونی برای این زمین‌ها سند می‌گیرند و پس از آن به دنبال پروانه ساخت و ساز هستند.
 

وی گفت: از مدیریت شهری که در راس آن شهردار قرار دارد، درخواست داریم که به چنین زمین‌هایی پروانه ساخت‌وساز داده نشود و به نوعی با توافق فی‌مابین طرفین، برای چنین زمین‌هایی معوض گرفته و در جای دیگری زمین را در اختیار صاحبان آن قرار دهند.
 
این عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر افزود: این چنین زمین‌هایی 25 سال است که فضای سبز تبدیل شده و سابقه درختکاری دارند، علاوه بر آن بعضا تاسیسات جنبی نیز در کنار آنها ایجاد شده است، در نتیجه از مدیریت شهری خواستاریم که برای چنین زمین‌هایی پروانه ساخت و ساز صادر نکنند.
برچسب ها: قالیباف تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
0
0
اموال اشخاص را که نمی‌توان به زور صاحب شد. ملک شخصی کسی است و مدتی استفاده نکرده و حالا می‌خواهد استفاده کند. باید او را راضی کرد. می‌توان به قیمت روز از او خرید. ولی نمی‌توان مجبورش کرد که از زمینش استفاده نکند!
نظر شما: