ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۹

یک روحانی در کنار همه استانداران

وی تاکید کرد: ما می‌خواهیم در وزارت کشور در هر استانی یک روحانی به عنوان مشاور فرهنگی استاندار باشد که بتواند با روحانیون، ائمه جماعت ...
تدبیر24: رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت: بنا داریم حتما یک روحانی مشاور فرهنگی استانداران باشد و مانند قبل سلیقه‌ای برخورد نشود.

به گزارش تدبیر24 به نقل از مشرق، حجت‌الاسلام سید رضا اکرمی که به تازگی طی حکمی از سوی رئیس‌جمهور به سمت رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری منصوب شد در گفت‌وگو با فارس، به تشریح وظایف این سمت پرداخت.

وی با بیان اینکه کار ریاست شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری ارتقاء هویت ملی، فکری و اعتقادی و ایجاد اتحاد و در توافق بین پرسنل‌های نهادی ریاست جمهوری است،‌ گفت: نهاد ریاست جمهوری می‌توانند نمادی از اخلاق، اعتقاد و وحدت باشد.

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: اگر این چهار هزار و ۵۰۰ نیروهای نهاد ریاست جمهوری واقعا سمبل تحرک، تلاش، تکاپو، اخلاق، نظم و محبت باشند به طور طبیعی روی کل کشور نیز تاثیر خواهد گذاشت.

حجت‌الاسلام اکرمی در مورد سمت خود به عنوان مشاور عالی وزیر کشور در امور روحانیت و رئیس شورای فرهنگی وزارت کشور نیز گفت: چون سمت‌های بنده مربوط به بخش فرهنگی است، با هم تضادی ندارد و می‌تواند ایجاد ارتباط و هماهنگی باشد و این یک کار فرهنگی است و کار اجرای عملی نیست که بگوییم سیاست‌گذاری می‌خواهد.

وی تاکید کرد: ما می‌خواهیم در وزارت کشور در هر استانی یک روحانی به عنوان مشاور فرهنگی استاندار باشد که بتواند با روحانیون، ائمه جماعت و هیئت‌های مذهبی ارتباط برقرار کند و این اندیشه از قبل بوده اما برخی استانداران سلیقه‌ای عمل می‌کردند.

مشاور عالی وزیر کشور در امور روحانیت در پاسخ به این پرسش که آیا بنا دارید در این دوره حتما یک روحانی به عنوان مشاور فرهنگی استاندارن منصوب کنید، گفت: بله انشاءالله بنای ما حتما همین است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: