ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۷۶۴۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

پرخوری بین افطار تا سحر ممنوع

یک مشاور تغذیه گفت: مهم‌ترین دلیل چاقی افراد، پرخوری آنان بین فاصله افطار تا سحر است.
تدبیر24:سمیه صمدی در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه بحث چاقی از جمله مسائل مهم در طول ماه مبارک رمضان است، اظهار داشت: برخی افراد با وجود اینکه در طول ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرند ولی بعد از این ماه وزن اضافه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه علت‌های بسیاری سبب چاقی افراد در ماه رمضان می‌شود، افزود: مهم‌ترین دلیل چاقی افراد پرخوری آنان بین فاصله افطار تا سحر است. مشاور تغذیه و رژیم‌شناس تصریح کرد: خوردن غذاهای پرچرب و شیرین به دلیل مهمانی‌های زیادی که اتفاق می‌افتاد بسیار دیده می‌شود.

صمدی ادامه داد: همچنین پایین بودن فعالیت‌های فیزیکی افراد در ماه رمضان نیز از دیگر دلایل چاقی به شمار می‌رود. وی خاطرنشان کرد: برای اینکه از افزایش وزن افراد جلوگیری کنیم باید سوخت و ساز بدن را بالا ببریم. مشاور تغذیه و رژیم‌شناس با بیان اینکه در وعده‌های غذایی افطار و سحر باید از سبزی و سالاد استفاده کنیم، افزود: بهتر است چهار ساعت بعد از افطار پیاده‌روی کنیم.

صمدی با اشاره به اینکه بین فاصله افطار تا سحر آب زیادی بنوشیم، گفت: بهتر است یکی از وعده‌های غذایی افطار یا سحر غذای پروتئینی باشد تا سوخت و ساز بدن بالاتر رود. وی تصریح کرد: سعی کنیم کالری دریافتی در طول ماه مبارک رمضان نسبت به روزهای دیگر سال ۲۰ درصد کمتر باشد تا آخر ماه دچار اضافه وزن و چاقی نشویم.
برچسب ها: افطاری تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: