ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۷۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۰

کشته شدن یک ایرانی در برزیل

میلاد حسینی بالایی در بخش فقیر نشین (فاولا) شهر ریودوژانیرو مورد حمله فرد یا افرادی که قصد سرقت اموال وی را داشته اند قرار گرفته و به ضرب چاقو به قتل رسیده است.
تدبیر24:میلاد حسینی بالایی در بخش فقیر نشین (فاولا) شهر ریودوژانیرو مورد حمله فرد یا افرادی که قصد سرقت اموال وی را داشته اند قرار گرفته و به ضرب چاقو به قتل رسیده است. پیش از این خبرگزاری فرانسه اعلام کرد پلیس برزیل دوشنبه جسد یک سوئدی ایرانی تبار که هتلی در شهر ریو را اداره می کرده کشف کرد و تحقیقات درباره علت مرگ وی را آغاز کرده است. پلیس گفته که علت قتل احتمالا مشاجره بین مشتریان هتل بوده است که یکدیگر را می شناخته اند. این خبرگزاری می افزاید میلاد حسینی حدود 15 ماه در برزیل زندگی می کرده است.
برچسب ها: برزیل تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: