آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 28
کد خبر: ۲۷۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵

ساخت کفش‌های تمام زباله‌ای

دانشجویان اهل لندن به نام‌های چالز داوی، ویلیام گابینز و بیلی تروی این ایده را با کمک یکدیگر طراحی کرده‌اند. آن‌ها از این کفش‌های زباله‌ای به عنوان ابزار ارتباطاتی طنز بهره می‌برند تا بین اتلاف، مصرف‌گرایی و یک بار مصرف‌بودن کالاهای معاصر ارتباط برقرار کنند.
تدبیر24:مبتکران انگلیسی کفش‌هایی ارائه ‌داده‌اند که کاملا از زباله پلاستیک ساخته شده‌اند.
به گزارش ایسنا، آن‌ها این زباله‌ها را در سواحل بریتانیا از جمله ساحل رود تیمز جمع‌آوری کرده‌اند.

در نگاه اول به نظر می‌رسد کفش‌های عجیب جدید از مواد عالی ساخته شده‌اند اما بررسی دقیق‌تر منشا زباله‌ای آن‌ها را آشکارسازی می‌کند.

در این این پروژه که «هر چه می‌خرید زباله است» نام دارد، از زباله پلاستیکی موجود در سواحل انگلستان برای ساخت این کفش‌ها استفاده شده و هدف از تولید چنین کفش‌هایی نشان‌دادن اثر منفی پلاستیک روی محیط است.

دانشجویان اهل لندن به نام‌های چالز داوی، ویلیام گابینز و بیلی تروی این ایده را با کمک یکدیگر طراحی کرده‌اند. آن‌ها از این کفش‌های زباله‌ای به عنوان ابزار ارتباطاتی طنز بهره می‌برند تا بین اتلاف، مصرف‌گرایی و یک بار مصرف‌بودن کالاهای معاصر ارتباط برقرار کنند.

به گفته این مبتکران خلاق، کفش‌ها زمانی دست‌ساز بودند و نه تنها بادوام بلکه قابل‌تعمیر نیز بودند اما هم‌اکنون مردم به محض این که آن‌ها آسیب می‌بینند، دورشان می‌اندازند. این کفش‌ها به اندازه‌ای به صورت عمده تولید می‌شوند که دورانداختن مکرر آن‌ها و خریدن کفش جدید و نه تعمیر آن‌، به یک رویه تبدیل شده است.

برچسب ها: کفش تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: