ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۷۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۰

قرارداد نیروگاه بوشهر تمدید شد

شرکت دولتی فدرال خدمات محیط زیست، فناوری و نظارت هسته ای روسیه روز شنبه از تمدید قرارداد همکاری با کشورمان برای ارایه خدمات در نیروگاه هسته ای بوشهر خبر داد.
تدبیر24:شرکت دولتی فدرال خدمات محیط زیست، فناوری و نظارت هسته ای روسیه روز شنبه از تمدید قرارداد همکاری با کشورمان برای ارایه خدمات در نیروگاه هسته ای بوشهر خبر داد.

به گزارش ایرنا به نقل از رادیو دولتی صدای روسیه، شرکت خدمات فدرال محیط زیست، فن آوری و نظارت هسته ای روسیه اعلام کرده است گفت وگوها با ایران برای ادامه خدمات دهی به نیروگاه اتمی بوشهر انجام شده است.

گزارش رادیو دولتی روسیه حاکی است که در نشست یکم تا سوم جولای ماه جاری میلادی میان طرف روس و ایرانی موافقت نامه ای به امضا رسیده است که روند کاری آینده در زمینه خدمات دهی به نیروگاه هسته ای بوشهر را مشخص می کند.

این گزارش می افزاید:23 سپتامبر 2013 متخصصان روسی واحد اول نیروگاه هسته ای بوشهر را راه اندازی کرده و کنترل آن را به متخصصان ایرانی واگذار کرده اند.

به گفته رادیو دولتی روسیه، این نیروگاه یکهزار مگاواتی به مدت دوسال توسط شرکت سازنده روسی تضمین شده است.
برچسب ها: بوشهر تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: