آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۷۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۵

فراخوان تهیه جهیزیه عروس آبرومند

آقای ح.م مدت سه سال است به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی مجبور به مهاجرت به تهران شده است.

تدبیر24:به کمک برادران خود یک خاور قدیمی به مبلغ ۱۶ میلیون تومان خریداری کرده و با آن کار می کند که باید این مبلغ را به تدریج به برادران خود برگرداند. البته فرسودگی ماشین باعث شده بخش زیادی ازدرآمد آن هم صرف تعمیر ماشین شود.

بیمه تامین اجتماعی هستند و ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان می پردازند.

این خانواده ۱۰ میلیون تومان ودیعه داده اند (بابت این ودیعه نیز قسط می دهند) و ماهیانه ۳۷۰ هزار تومان هم اجاره می پردازند.

سه فرزند دارند یک پسردانشجوی دوره شبانه؛ یک فرزند پسرشان هم با خانواده خود در شهرستان  زندگی می کنند.

دخترشان عقد کرده  و تا کنون با وجود پیگیری و تلاش های مختلف موفق نشده اند وسیله ای خریداری کنند.

زمان عروسی دو روز بعد از عید فطر تعیین شده است.

همت کنیم بتوانیم جهیزیه ای برای این عروس آبرومند تهیه کنیم

برچسب ها: جهیزیه تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: