ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۷۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰

تفاوت‌های حجامت با فصد

یک کارشناس طب سنتی تفاوت‌های حجامت با فصد را تشریح کرد.
تدبیر24:سید جواد علوی درباره تفاوت‌های حجامت با فصد اظهار داشت: خونی که حجامت از مویرگ‌ها خارج می شود و قوت بدن را کاهش نمی‌دهد و برخلاف فصد که خون را از وریدهای نسبتاً بزرگ خارج کرده و ضعف بروز پیدا می‌کند.

به گفته وی حجامت برای درمان‌های موضعی مفید است، چرا که حجامت هر عضو، باعث پاک شدن همان عضو می‌شود. همچنین، در حجامت برخلاف فصد از جوهر روح نمی‌کاهد.

این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: اگر حجامت در جایگاه خود و به درستی انجام شود استفراغ (دفع مواد ) از اعضاء رئیسه صورت نمی‌پذیرد و همین مسئله باعث ضعف نخواهد شد.

علوی با اشاره به اینکه پاکسازی نواحی پوست در حجامت بیشتر از فصد است، بیان داشت: حجامت بالا تنه مانع ریزش ماده به پائین بدن می‌شود. همچنین، حجامت برای کسانی که خون زیاد ندارند مانند کودکان مناسب‌تر است و حجامت تنقیه خاص می‌کند.

وی درباره نقاط ضعف حجامت نسبت به فصد عنوان کرد: حجامت تنقیه (پاکسازی) خاص می‌کند ولی فصد تنقیه عام می‌کند، حجامت نواحی اطراف پوست را پاکسازی می‌کند و فصد از قعر تن فضولات را خارج می‌کند. همچنین، حجامت خون صاف‌تر و رقیق تر را خارج می‌کند لذا برای بدن‌های تنومند که دارای خون غلیظ هستند، نفع کمی دارد.

این کارشناس طب سنتی درباره کاربرد اصلی حجامت بیان کرد: حجامت در زمانی باید انجام شود که علائم غلبه خون مانند سنگینی در سر و درد آن، امتلاء و سرخی در سر و صورت و گردن، خارش صورت و پیشانی، تاری چشم ، خارش محل حجامت، خنده فراوان، احساس وجود خون در دهان، تورم لثه، خواب زیاد و دیدن سرخی و کشتگان و زخم ها و خون در رؤیا در بدن ظاهر شده باشد.

علوی خاطرنشان کرد: توجه به این نکته لازم است که هرگاه در عضوی ماده جمع آید و کثیر باشد تا که فصد نکرده باشند و تنقیه به نفس عضو به وسیله حجامت نباید کرد. همچنین، در بیماری‌های حاصل از امتلاء (پُرشدن رگ‌ها از مواد زائد) ابتدا باید رفع امتلاء کرد و سپس حجامت را انجام داد.
برچسب ها: حجامت تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: