آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
دوشنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 24
کد خبر: ۲۸۰۴۴
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵

حادثه‌ای مرگبار در دانشگاه شیراز

دانشگاه شیراز اعلام کرد متوفیان حادثه سقوط جرثقیل در دانشگاه شیراز راننده و کارگر این جرثقیل بوده اند.
تدبیر24:دانشگاه شیراز اعلام کرد که صبح امروز یکشنبه در اثر واژگوني يك دستگاه جرثقيل 50 تني در پرديس ارم دانشگاه شيراز ، راننده جرثقيل و يك كارگر شركت ساختماني جان باختند.
 
اگرچه اين جرثقيل به ايستگاه اتوبوس دانشجويان برخورد كرد ، ولي به هيچكدام از دانشجويان و كاركنان دانشگاه شيراز آسيبي وارد نشد.
 
به گفته شاهدان عيني اين حادثه بر اثر اشكال در سيستم ترمز جرثقيل رخ داده ولي سرگرد صادق سليمي كارشناس راهنمايي و رانندگي حاضر در صحنه اظهار داشته که علت اصلي حادثه در دست بررسي است.
 
كريم اميري سرتيم گروه آتش نشاني و خدمات ايمني هم گفت: همزمان با وقوع حادثه، بيش از 20 نفر از امدادگران اين سازمان با تجهيزات لازم در محل حضور يافتند و به خدمت رساني پرداختند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: