ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۵

اصرار مسعود بارزانی بر تجزیه عراق

رئیس اقلیم کردستان عراق با بیان اینکه تجزیه و تقسیم عراق امری است که امکان توقف آن وجود ندارد، اعلام کرد که آمریکا با اعلام استقلال کردستان مخالفت نخواهد کرد.
تدبیر24:مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق عنوان داشت: تجزیه و تقسیم عراق مساله‌ای است که امکان متوقف کردن آن وجود ندارد چرا که ما هویت کردی داریم و برخی دیگر سنی بوده و دیگران شیعه و برخی مسیحی هستند اما ما هویت عراقی نداریم.

وی عنوان داشت: با توجه به پیش روی‌های شبه نظامیان تروریستی داعش، اوضاع کنونی در عراق با تهدیدات بسیاری رو به رو است.

بارزانی گفت: ما قبل از اینکه استقلال اقلیم کردستان را اعلام کنیم در وهله نخست از مردم خواهیم پرسید و پارلمان کردستان در حال حاضر برای برگزاری همه پرسی استقلال اقلیم کردستان آماده می‌شود.

وی بر لزوم این استقلال به عنوان حق طبیعی برای هر ملتی تاکید کرده و گفت: من پیش بینی نمی‌کنم که آمریکا با این اقدام مخالفت کند.

رئیس اقلیم کردستان عنوان داشت: رابطه میان کردستان و ترکیه ظرف ۱۰ سال گذشته به صورت چشمگیری بهبود یافته است و این رابطه در حال حاضر بسیار خوب است و می‌توان ترکیه را به عنوان یک همسایه خوب توصیف کرد.

پیشتر خانم عالیه نصیف از نمایندگان ائتلاف دولت قانون تاکید کرده بود که حق تعیین سرنوشت یک مساله بین‌المللی بوده و داخلی نیست و درخواست‌های کردها برای این مساله با قانون اساسی مغایرت دارد.

وی تصریح کرد: رهبران کرد زمانی که ببینند ماد‌ه‌ای در قانون اساسی وجود دارد که با منافع آن‌ها همسو است خواهان اجرای قانون اساسی می‌شوند اما اگر ببینند که با منافع آن‌ها مغایرت دارد مخالفت خود را اعلام می‌کنند.

پیشتر مسعود بارزانی در سخنانی مقابل پارلمان اقلیم کردستان خواهان تعجیل در تصویب قانون تشکیل کمیساریای عالی مستقل انتخابات کردستان شده و گفت: چرا که این مساله نخستین گام خواهد بود و گام دوم آمادگی‌ها برای برگزاری همه پرسی در خصوص حق تعیین سرنوشت است.
برچسب ها: بارزانی تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: