ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰

بزرگترین حریف آلمان برزیل نیست

هافبک دفاعی تیم ملی فوتبال آلمان باور دارد بزرگترین حریف ژرمن‌ها در بازی نیمه‌نهایی در اصل مربی با تجربه کشور میزبان است.
تدبیر24:در شرایطی که یک روز و 15 ساعت دیگر جدال مهم ژرمن‌ها و سلسائو (برزیل) در شهر بلوهوریزنته انجام خواهد شد،‌ هیجان زیادی در اردوی هر دو سوی میدان سایه انداخته است.

در همین ارتباط باستین شواین‌ اشتایگر گفت: نباید تصور کنیم برزیلی که با ما مواجه می‌شود،‌ همان برزیل روز نخست مسابقات است. آنها مسلما تغییر کرده‌اند و تیم بهتری شده‌اند. طبیعی است که توجه داور و حمایت تماشاگران بی‌شمار خود را نیز دارند اما تصور می‌کنم مهم‌تر از همه اینها برای ما، ‌لوئیس فلیپه اسکولاری، سرمربی‌ آنها باشد.

شواین‌اشتایگر ادامه داد: آنها با اسکولاری و همچنین پریرا،‌ در اصل دو مربی بسیار با تجربه را دارند. دو مربی که قهرمان جهان شده‌اند.

وی افزود: برزیلی‌ها برای قهرمان شدن‌ خیلی امتیازات جانبی دارند اما از نظر من بزرگترین امتیازشان این است که مربیانی مثل اسکولاری را دارند. او کوهی از تجربه است و می‌داند در هر وضعیت چگونه باید رفتار کرد.

وی همچنین عنوان کرد: من آمادگی بیش از 90 دقیقه بازی کردن و جنگیدن در زمین را دارم. دیگر بازیکنان تیم ملی نیز اینگونه هستند. ما مصمم و با روحیه به مصاف حریفان می‌رویم و‌ مصمم هستیم به هدفی که داریم، برسیم.

مسابقات جام جهانی 2014 از تاریخ 23 خرداد آغاز شد و تا 22 تیرماه ادامه خواهد یافت.
برچسب ها: آلمان تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: