ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۱۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

انتظار دعوت به افطار رهبری را نداشتم

«این برای بار دوم که من برای افطار رهبری دعوت می شدم. در آن روز به من اطلاع دادند که برای افطاری مقام معظم رهبری دعوت شدم.»
تدبیر24:دکتر صادق زیباکلام که در دیدار اساتید دانشگاه با رهبر انقلاب حضور یافته بود، به افکارنیوز گفت؛ با توجه به شرایطی که داشته است انتظار دعوت شدن به این مراسم را نداشته است.

وی گفت: «این برای بار دوم که من برای افطار رهبری دعوت می شدم. در آن روز به من اطلاع دادند که برای افطاری مقام معظم رهبری دعوت شدم.»

زیباکلام در ادامه صحبت های با انتقاد از همکاران حاضر خود در آن مراسم می گوید: «ای کاش همکاران من که فرصت گرانبهای صحبت کردن در مقابل ایشان را پیدا کرده بودند، شعارها، حرف های تملق آمیز و ذهنیات را کنار می گذاشتند و به خاطر کشور، دانشگاه و مملکت مقداری مسائل حقیقی، واقعی جامعه را مطرح می کردند. آنها باید از این فرصت گران بها استفاده می کردند و به جای مطرح کردن مسائلی که صدا و سیما شبانه روز آنها را پخش می کند، از وضع دانشگاه ها می گفتند و مشکلات و مسائل آموزش عالی را مطرح می کردند. متاسفانه این اتفاق نیفتاد و همکاران من از این فرصت هیچ استفاده ای نکردند.»

این کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی می افزاید: «در این مراسم یک استاد خانم در دانشکده علوم اجتماعی سخنرانی کردند و بقیه هم اساتید مردی بودند که سخنرانی کردند.»

صادق زیبا کلام در پاسخ به این سوال که  با توجه به هجمه هایی که علیه او در رسانه ها وجود داشت، انتظار دعوت شدن به مراسم افطاری رهبری را داشتید؟ گفت: «حقیقتا اصلا انتظار دعوت شدن در این مراسم را نداشتم. من به ۱۸ماه زندان برای اینکه گفته بودم "هسته ای به چه درد می خورد و چه کمکی توانسته است به رشد و توسعه اقتصادی بکند" و ۶ماه نیز برای "دادگاه اختلاس ۳ هزار میلیاردی" (سوال از مسئولان قوه قضاییه که متهمام محکوم به اعدام این پروند جرمشان برای اعدام چیست. اگر کلی گویی ها را کنار بگذاریم، در عمل مه آفرید گناهش چه بود که اعدام شد؟) محکوم شده بودم. فکر نمی کردم در این شرایط از من هم برای این مراسم دعوت کنند و توفیق حضور در محضر مقام معظم رهبری را داشته باشم. نظر آقایان این بود که من هم باشم »

وی بیان می کند: « اولین فکری که پس از دعوت شدن به این مراسم به ذهنم رسید این بود که ای کاش من می توانستم در مقابل مقام معظم رهبری صحبت می کردم و از این فرصت گران بها استفاده می کردم و مقداری مسائل کشور را به استحضار ایشان می رساندم.»
منبع: مشرق
برچسب ها: زیباکلام تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کاظم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۷
0
0
حتمامیخواستی خواسته وگفته قبلی ات راتکرارمیکردی ومیگفتی ایکاش درغرب متولد شده ونامت اسمیت بودیاپیشنهادمرادرتغییرنامت به شمعون یایزقل خواستارمیشدی که دراین تغییرنام کاملا باتو موافقم.آخرتراچه به صداقت وکلام زیبا!
نظر شما: