ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۸۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵

دستگاه هوشمند کنترل تب در گچساران اختراع شد

دستگاه هوشمند کنترل و پایین آورنده تب و تسکین دهنده دردهای عضلانی از سوی دو جوان گچسارانی به نام های میلاد معصومی نسب و دانیال درخشان اختراع شد.
تدبیر24: این دو جوان گچسارانی ، روز شنبه در مورد ثبت اختراع خود به ایرنا بیان داشتند: این دستگاه اطلاعات بیمار را اندازه گیری و به صورت بی سیمی به دستگاه می فرستند و در آن یک مخزن آب سرد وجود دارد که از طریق دو لوله رفت و برگشت پایین آورنده تب ، وضعیت جسمی بیمار را کنترل می کند.

این دو مخترع افزودند:همچنین این دستگاه از قابلیت برنامه ریزی و ارسال اطلاعات به صورت مانیتورینگ برخوردار است.

آنان بیان کردند:در صورت حمایت متولیان امر و مسوولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد ، این اختراع به صورت تولید انبوه و با کیفیت بهتری عرضه خواهد شد.

این دو مخترع جوان ادامه دادند: در صورت تامین اعتبار لازم، همکاری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و تجهیز کارگاه قادر به ساخت تعداد زیادی از این دستگاه هستیم.

کارشناس و مسوول پژوهش و اختراع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد هم در این مورد گفت:این اختراع که نمونه مشابه خارجی ندارد 13 شهریور سال 92 به شماره 80429 در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به ثبت رسیده است.

اسفندیار افشون افزود:مرحله اول این اختراع مورد تایید این دانشگاه قرار گرفته و پس از اجرای عملی و طراحی در یک جامعه بزرگتر از بیماران نتیجه این اختراع به صورت مقاله ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: میلاد معصومی نسب و دانیال درخشان این دو جوان گچسارانی در زمان تحصیل در دانشگاه موفق به اختراع این دستگاه

شدند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: