ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۸۱۹۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵
محمد غرضی:

پیروزی روحانی آب سردی بر اعصاب داغ جامعه بود

این دولت به دلیل برخورداری از اقبال عمومی، توانست با نزدیک ۵۱ درصد از رای مردم را از آن خود کند. پیروزی این دولت در انتخابات توانست آب سردی بر اعصاب داغ جامعه باشد.
تدبیر24: پس از گذشت یک سال از روی کار آمدن دولت یازدهم، به تدریج می‌توان عملکرد کوتاه‌مدت این دولت را از زوایای گوناگون مورد بررسی قرار داد. در این یک سال هم موافقان و هم مخالفان دولت در عرصه‌های مختلف نظرات خود را درباره عملکرد دولت بیان کرده‌اند. در همین رابطه سلام نو گفتگویی با سید محمد غرضی، یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری پیشین انجام داده که در ادامه می‌خوانید:

سید محمد غرضی در این رابطه گفت: این دولت به دلیل برخورداری از اقبال عمومی، توانست با نزدیک ۵۱ درصد از رای مردم را از آن خود کند. پیروزی این دولت در انتخابات توانست آب سردی بر اعصاب داغ جامعه باشد. دولت قبلی دائم با قوای گوناگون درگیر بود و هر روز یک مسئلهٔ جدیدی ایجاد می‌کرد که منجر به ایجاد تنش در جامعه می‌شد. به همین دلیل مردم از روی کار آمدن دولت جدید استقبال کردند و این بزرگ‌ترین دستاوردی بود که ملت در ۲۴ خرداد به دست آورد.

این فعال سیاسی در ادامه به خبرنگار «پایگاه خبری تحلیلی سلام نو» گفت: ظرف این یک سال گذشته که دولت یازدهم مستقر بوده، کمتر دیده شده است که با دستگاه‌ها، قوا و جوامع دیگر، درگیری اجرایی یا اداری داشته باشد. لذا مردم به همین هم قانع و خوشحال هستند. البته باید تاکید کرد که هنوز تب دولت گذشته به طور کامل از بین نرفته و همچنان از نواحی مختلفی بحث‌ها و جدل‌هایی به وجود می‌آید که یادآور دولت‌های نهم و دهم است. در واقع مردم در ۲۴ خرداد با حضور در پای صنوق‌های رای، هم توانستند دست خارجی را کوتاه و هم زبان‌های گزندهٔ داخلی را یک مقدار آرام کنند. این یک سال هم بر ملت و هم بر دولت به راحتی گذشت.

وزیر دولت‌های میرحسین موسوی و هاشمی رفسنجانی افزود: دولت مرجع اقتصادی مشخصی ندارد. تمام وزرایی که در دولت یازدهم فعال هستند، هر کدام صاحب نام و رساله هستند و برای خود روشی اجرایی خاصی را در برنامه دارند. لذا درست است که به لحاظ اقتصادی تئوری‌ها خوب بیان می‌شود، اما در عمل یک مرکزیتی که مجموعهٔ این طرح‌ها را با هم همراه کند، وجود ندارد.

وی افزود: به طور مثال بورس خیلی مشکلات فنی، تعریفی و قیمت گذاری دارد. تقریبا در یک سال گذشته قرار بر این بود بورس به جایگاه واقعی خود باز گردد اما دولت با تزریق پول، این اجازه را نداده است. این اتفاق هم برای ملت هزینه دارد و و برای دولت گرفتاری ایجاد می‌کند. بانک‌ها، قیمت گذاری‌ها، وضعیت ریال، سوبسید‌ها و پرداخت‌ها در یک جای مشخصی کنترل نمی‌شود که دولت بتواند ارائهٔ گزارش اقتصادی کند.

محمد غرضی تصریح کرد: همان طور که می‌دانید نرخ تورم از ۴۰ درصد پایین‌تر آمده اما در زندگی مردم تاثیر نکرده است. چنین اتفاقی نشانهٔ این است که وقتی نرخ‌ها بالا می‌رود، دیگر به قیمت قبل باز نمی‌گردد. مردم می‌دانند که تورم پایین آمده اما چون قیمت‌ها تغییر نکرده، احساس نمی‌کنند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سال 92 تاکید کرد: در مورد مسائل سیاسی داخلی جلب رضایت مردم کار سخت و انرژی بری است. دیروز هم آقای روحانی گفتند که ۲۵ درصد وقتشان گذشته است و این نشان دهندهٔ دقت ایشان به عملکردشان است. آقای روحانی گفتند که اگر ۲۵ درصد کار‌ها را انجام نداده باشیم، ملت ضرر کرده است و این حرف درست است.

وی در پایان به سلام نو گفت: اما چون من دولت‌های زیاده را دیده‌ام و به مدت ۲۰ سال هم در دولت بوده‌ام، احساسم این است که بر اساس زمان بررسی کردن خیلی کفایت نمی‌کند. همچنین باید گفت مردم خیلی مایل هستند که دولت مردان با آن‌ها صادق باشند که انشالا در این دولت چنین اتفاقی رخ خواهد داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی اکبری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۶
4
2
مهندس خودشما هم خوب می دانید که احمدی نژاد بهترین وپرکارترین ریس جمهور تاریخ ایران بود وشما حتی به اندازه یک هزارم دکتر رای نداشتید خواهشا خودرا جای مردم نگذارید واز جانب انها سخن نگویید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
شما هم از جانب مردم حرف نزن!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۷
1
0
تمامی رئیس جمهوران که در ایران بوده و هستند و خواهند آمد نماینده تمامی مردم می باشند چه رای داده چه نداده باشیم
و هیچ فرقی ندارد
نظر شما: