تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 28
کد خبر: ۲۸۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴
فاضل میبدی استاد دانشگاه و عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم

لزوم اصلاحات در تمام سطوح

همه ما نیاز به یک تحول و نو شدن داریم چرا که در عصری که دنیا به سمت نو شدن در حرکت است اصرار بر تفکرات گذشته که نمی‌تواند خالی از اشتباه باشد کاری عبث و بیهوده است.
تدبیر24: در شرایط کنونی جامعه با توجه به تحولاتی که هر روز رخ می‌دهد لزوم اصلاحات در همه زمینه‌ها به وضوح به چشم می‌خورد. بنابراین از آنجا که هیچ تحول و اتفاقی در حوزه مدیریت اجرایی براساس عصمت نیست و همه ساخته دست بشر است و اگر به دقت به مسائل نگاه کنیم به این نتیجه خواهیم رسید از آنجا که بشر نیز جایز الخطاست، یک نوع اصلاحات باید در آن صورت گیرد. در این راستا لازم است به این نکته اشاره شود که حتی نوع تفکری هم که در جامعه ما وجود دارد باید در پاره‌ای بخش‌ها دچار بازاندیشی شود.

بنابراین در شرایطی که همه چیز و همه کس نیاز به اصلاحات دارد جریان اصلاح‌طلبی نمی‌تواند جدای از این پروسه قرار گیرد و لازم است اصلاح‌طلبان نیز نگاهی دوباره به خود بیندازند چرا‌که اصلاح‌طلبی زمان آقای خاتمی با اصلاح‌طلبی امروز تفاوت دارد؛ این سخن بدین معنا نیست که در آن اشتباهی وجود داشته است یا خیر بلکه تنها بدین معناست که نظرها و تحولات برخاسته از ذهن بشر به دلیل کامل نبودن همواره نیاز به تدوین، اصلاح و تکامل دارد.

در این راستا حتی عقاید و نظراتی که در ابتدای انقلاب وجود داشت نمی‌تواند بعد از 35سال همچنان کارایی داشته باشد چرا که جامعه تغییر کرده و بالطبع نوع تفکر هم در آن تغییر کرده است. درواقع افراد و تفکرات همواره درحال تغییر و تحول هستند و باید همه موارد به موازات یکدیگر تغییر کنند چرا که اگر جامعه تغییر کند اما تفکر سیاسی حاکم بر آن تغییر نکند این مسئله قطعا سیاستی شکست‌خورده خواهد بود که هر کدام به یک طرف می‌روند.

یکی از عمده‌ترین مشکلاتی که در جامعه وجود دارد این است که معمولا بین سیاست‌های اولیه و چیزی که امروز می‌خواهند فاصله وجود دارد و همین فاصله دیدگاه موجب می‌شود میان مردم و دولت یک فاصله به وجود بیاید. اگر نگاهی به انتخابات 24خرداد بیندازیم می‌بینیم که این تفاوت دیدگاه کاملا مشهود است و مشاهده شد مردمی که 8 سال پیش پای صندوق‌ها رفتند با مردمی که امروز به آقای روحانی رای دادند خواسته‌هایشان تغییر کرده و به ادامه سیاست‌های 8 سال گذشته رای منفی دادند.

بنابراین فارغ از هر گروه و جریان، آنچه مسلم و بدیهی است اینکه همه ما نیاز به یک تحول و نو شدن داریم چرا که در عصری که دنیا به سمت نو شدن در حرکت است اصرار بر تفکرات گذشته که نمی‌تواند خالی از اشتباه باشد کاری عبث و بیهوده است. بنابراین فرقی نمی‌کند اصولگرا باشد یا اصلاح‌طلب؛ آنچه باید به آن توجه شود این است که این جریانات باید درون خود تغییراتی به وجود بیاورند تا در سایه این تغییرات بتوانند به نیازهای امروز جامعه پاسخ دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: