اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

محمدمهدی محمدی- صنعت پتروشیمی ایران، به‌عنوان قلب تپنده صادرات غیرنفتی کشور، بارها این آزمون را پشت سر گذاشته و هر بار با زخمی تازه، اما همچنان زنده و ایستاده به مسیر خود ادامه داده است. اما امروز ماجرا پیچیده‌تر از همیشه است
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۲۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸

رامبد جوان در چه حالیست؟

این کارگردان و بازیگر سینما ، درباره آخرین وضعیت ساخت فیلم «خندنده» که قرار بود از مرداد وارد مرحله پیش تولید شود، بیان کرد: هنوز در حال بازنویسی فیلمنامه هستیم و کار کمی کُند پیش می‌رود، با این حال امیدوارم در مهرماه پیش تولید این فیلم را شروع کنم.

او اضافه کرد: پروانه ساخت «خندنده» صادر شده است اما تا زمان آغاز کار باید آن را تمدید کنیم.

رامبد جوان در توضیح خبرهایی که درباره ساخت سریال توسط او منتشر شده‌ است، اظهار کرد: برای ساخت یک سریال با سیما فیلم قرارداد دارم اما چون آن‌ها اصلا پول ندارند، این کار فعلا یک قدم هم جلو نمی‌رود.

وی ادامه داد: سریال دیگری هم برای شبکه اول سیما دارم که قرار است پروژه با همکاری اسپانسر جلو برود اما هنوز اقدامی برای این کار انجام نشده است، به همین دلیل هیچ‌کدام از آن‌ها به زودی ساخته نخواهند شد و منتظرم هر چه زودتر فیلم سینمایی‌ام را کلید بزنم.

به گزارش پویش به نقل از ایسنا، در خلاصه داستان «خندنده» که موضوعی کمدی-اجتماعی دارد و فیلمنامه آن را پیمان معادی نوشته، آمده است: «فکر می‌کنید برای این که وقتی فردا صبح از خواب بیدار می‌شوید، روی لب مردم این شهر خنده ببینید، جادو لازم است؟»

رامبد جوان که با فیلم «گناهکاران» به عنوان بازیگر در جشنواره فجر سال گذشته حضور داشت، قصد دارد چهارمین فیلم خود را به عنوان کارگردان بسازد.

این بازیگر همچنین درباره رییس جدید سازمان سینمایی هم به ایسنا گفت: آقای ایوبی را زمانی که در «اکو» تئاتر «دیوار چهارم» را اجرا می‌شد، دیدم. انسان خوش مشرب و خونگرمی بود و رفتار صمیمانه‌ای داشت که به عنوان مدیر فاصله‌ای بین خود و دیگران ایجاد نمی‌کرد. امیدوارم در این دوره جدید مدیریتی، شاهد اتفاقات خوبی برای سینما باشیم.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: