مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اضافه کردن برخی از غذاها همچون کله پاچه در وعده های غذایی موجب بازسازی بافت های فرسوده بدن می شود
تدبیر24: کله پاچه غنی از کلسترول و چربی است انرژی
لازم را تامین کرده و بسیاری از ویتامین ها و پروتئین ها را به بدن منتقل می کند و
گفتنی است که ، بایستی در خوردن کله پاچه زیاده روی نشود زیرا موجب پدیدار شدن
انواع بیماری ها می شود.
بهتر است کله پاچه هر چند وقت یکبار مصرف
شود زیرا غذایی با انرژی و از پروتئین بالایی برخوردار است.
مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اضافه کردن برخی از غذاها
همچون کله پاچه در وعده های غذایی موجب بازسازی بافت های فرسوده بدن می شود.
وی افزود: یکی از بهترین قسمت های کله پاچه
زبان گاو و گوسفند است که غنی از ویتامین B۱۲، است که طرفداران بیشتری دارد.
صفوی در ادامه گفت: کله پاچه غنی از کلسترول
و چربی است انرژی لازم را تامین کرده و بسیاری از ویتامین ها و پروتئین ها را به
بدن منتقل می کند و گفتنی است که ، بایستی در خوردن کله پاچه زیاده روی نشود زیرا
موجب پدیدار شدن انواع بیماری ها می شود.
وی اظهار داشت: کله پاچه غنی از کلسترول است
و به همین دلیل بایستی کم مصرف شود و در صورت استفاده بیش از حد مسبب رسوبگذاری در
رگ های خونی می شود و فرد دچار گرفتگی قلب و سکته مغزی می شود.
وی تاکید داشت: کله پاچه در وعده صبحانه
بایستی قرار گیرد و در وعده های ناهار و شام استفاده نشود چرا که موجب ناراحتی های
معده و بی خوابی می شود.