آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۸۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۱

صندلی رضازاده درشورای شهر شکست

امروز اولین روز شورای شهر چهارم به انختاب رئیس شورای شهر، نایب رئیس ،اعضای هیات رئیسه و سخنگو گذشت.

 این جلسه با حاشیه های هم همراه بود:
 
• قالیباف، تمدن و نیک‌نژاد پیش از آغاز رأی‌گیری صحن شورای شهر را ترک کردند.
 
• معصومه آباد، الهه راستگو را به عنوان نماینده‌ای جبهه بانوان شورا به عنوان یکی از اعضای هیئت‌رئیسه پیشنهاد داد.
 
• اولین جنجال شورای شهر چهارم تهران با اعتراض به نحوه انتخاب سخنگوی شورا کلید خورد. به طوریکه ولی الله شجاع پوریان به هنگام انتخاب سخنگو عنوان داشت که هیچ ضرورتی ندارد سخنگو حتما در اولین جلسه انتخاب شود اما اسماعیل دوستی تاکید کرد که این انتخاب حتما باید در این جلسه انتخاب شود.
 
• دنیامالی، حکیمی‌پور را به عنوان سخنگو پیشنهاد داد اما حکیمی‌پور این پیشنهاد را قبول نکرد و سلطانی‌فر را معرفی کرد. پرویز سروری هم، رضا تقی‌پور را برای این سمت معرفی کرد.
 
. در هنگام رای گیری، حکیمی پور به نفع طلایی کناره گیری کرد. اما دو تن از اعضای شورا یعنی ولی الله شجاع پوریان و احمد دنیا مالی نسبت به این شیوه رای گیری انتقاد کرده و خواستار رای گیری دوباره شدند.در همین حال حسین طلا به عنوان ناظر، رای گیری را درست اعلام کرد و در نهایت مرتضی طلایی با 22 رای به عنوان نایب رئیس شورای شهر تهران انتخاب شد.
 
• در اواسط جلسه،صندلی رضازاده شکست.
 
• مسجد جامعی اعلام کرد که امروز ساعت 15 با حجت الاسلام حسن خمینی به زیارت مرقد امام(ره) می رود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: