آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 28
کد خبر: ۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۳

مایکروسافت نوکیا را می‌خرد

شرکت مایکروسافت اعلام کرده است که بخش موبایل شرکت نوکیا را به بهای ۵.۴ میلیارد یورو (۷.۲ میلیارد دلار) می‌خرد.
تدبیر24: شرکت مایکروسافت اعلام کرده است که بخش موبایل شرکت نوکیا را به بهای ۵.۴ میلیارد یورو (۷.۲ میلیارد دلار) می‌خرد.

بر اساس توافق بین دو شرکت، نوکیا همچنین حق اختراع‌های خود و سرویس نقشه‌خوان نوکیا را به مایکروسافت واگذار می‌کند.

 

 این معامله در سال ۲۰۱۴ به انجام می‌رسد و در جریان آن ۳۲ هزار کارمند نوکیا به مایکروسافت منتقل می‌شوند.

 با انتشار خبر خرید بخش موبایل نوکیا توسط مایکروسافت، قیمت سهام نوکیا ۴۵ درصد بالا رفت.

 رقابت با گوشی‌های سامسونگ و اپل برای نوکیا دشوار بوده و از سوی دیگر مایکروسافت به خاطر حضور کمرنگش در بازار موبایل مورد انتقاد قرار داشته است. 

 در سال‌های اخیر کاربران کامیپوترهای خانگی و لپ‌تاپ‌ها بیشتر و بیشتر به گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها روی آورده‌اند و این امر چندان به سود مایکروسافت نبوده است.

 منتقدان مایکروسافت می‌گویند این شرکت در تطبیق خود با نیازهای جدید بازار کند عمل کرده است.

 نوکیا از پیشتازان اصلی بازار موبایل بود، اما در سال های اخیر فروش آن تا حدی پایین آمده است.

 نوکیا روی گوشی‌های "لومیای" خود از سیستم عامل مایکروسافت بهره گرفته است

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: