آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۸۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰

شکست سه بر صفر برزیل و عنوان سومی برای هلند

برزیل جام‌جهانی بیستم را با شکست و ناکامی محض به پایان رساند.
تدبیر24: هلند و برزیل در دیدار رده‌بندی جام جهانی در ورزشگاه ناسیونال شهر برازیلیا به مصاف هم رفتند که شاگردان لوئیس فان خال موفق شدند با برتری 3 بر صفر عنوان سومی این جام را از آن خود کنند.

هلند در نیمه نخست بازی را هجومی آغاز کرد و موفق شد در دقیقه 3 با ضربه روبین فان پرسی از روی نقطه پنالتی به گل برسد. لاله‌های نارنجی در دقیقه 17 موفق شدند با ضربه دلی بلیند گل دوم‌شان را نیز به ثمر برسانند. شاگردان اسکولاری در ادامه هرچقدر حمله کردند نتوانستند راه دروازه هلند را پیدا کنند تا نیمه نخست با برتری 2 بر صفر هلند به پایان برسد.

برزیل در نیمه دوم توپ و میدان را کاملا در اختیار گرفت اما باز هم در گل زدن ناکام ماند تا برزیل در شبی که نیمار را روی نیمکت ذخیره‌ها داشت برابر هلند نیز 3 بر صفر شکست بخورد و در حالی که مدعی نخست جام جهانی بود، در رده چهارم قرار بگیرد. وینالدم زننده گل سوم هلند در دقیقه 90 بازی بود.

دیدار نهایی جام‌جهانی امشب بین آلمان و آرژانتین در ریودوژانیرو برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: