ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۸۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴

پرداخت یارانه دارویی در انتظار امضای وزیر

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: همه مراحل اداری پرداخت یارانه مابه التفاوت قیمت داروهای گران قیمت به بیماران خاص انجام شده و همه چیز معطل امضای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

دکتر حاجی آخوندی افزود: 16 تیر تفاهم نامه ای بین وزارت بهداشت و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تنظیم شد و بر اساس زمان بندی اداری پیش بینی کردیم بتوانیم اول مرداد یارانه دارو را که پیش تر خبر آن را اعلام کرده بودیم به بیماران پرداخت کنیم.
وی گفت: با وجود آنکه این تفاهم نامه را وزیر بهداشت امضا کرد و همه مدیران رفاه و بیمه ها نیز آن را امضا کرده اند هنوز منتظر امضای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستیم.
حاجی آخوندی افزود: این یارانه همان مابه التفاوت ارز مرجع و ارز مبادله ای است که موجب گران شدن داروها شده است و با تعهدی که دولت متقبل شد مبلغ 2000 میلیارد تومان را برای جبران این مابه التفاوت بپردازد، ما این قول را به بیماران خاص دادیم که یارانه دارو بر حسب قیمت داروهای آنها که از ابتدای سال خریده بودند به حسابشان ریخته می شود و از این به بعد نیز بیمه ها از طریق فهرستی که از بیمه شده های خود دارند، این یارانه را به آنها می پردازند.
رئیس سازمان غذا و دارو قبلا گفته بود بیمارانی که مشمول دریافت یارانه دارو می شوند، مبتلایان به سرطان، بیماران هموفیلی، تالاسمی، ام اس و بیماران پیوندی هستند که برخی از داروهای آنها بسیار گران است؛ وی حتی قول داده بود بر اساس هماهنگی که با بیمه ها انجام شد، فرانشیز این داروها حذف شود و قیمت داروهای گران این بیماران را به صفر برسانند.
تغییر ارز خرید دارو و مواد اولیه دارویی از مرجع به مبادله ای در اردیبهشت امسال اعلام شد و از آن زمان تاکنون طبق اعلام مسئولان سازمان غذا ودارو داروهای داخلی از 30 تا 40 درصد و داروهای خارجی که نمونه داخلی ندارند تا 80 درصد گران شده است.
قیمت داروهای خارجی نیز که به صورت آزاد وارد کشور می شود به پنج تا شش برابر قبل رسیده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: