ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۹۰۷۵
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۶
حاشیه های افطار هاشمی رفسنجانی

پاسخ علی جنتی به شایعه اخیر در دیدار رهبری

هاشمی رفسنجانی نیز بعد از شنیدن سخنان اصحاب رسانه از عدم شفافیت و صراحت آنان در بیان مشکلات انتقاد کرد.
تدبیر24: مراسم افطار امشب آیت الله هاشمی رفسنجانی با اصحاب خبر و رسانه ، حاشیه های جالبی داشت، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی در این افطاری شایعه اخیر مبنی بر نارضایتی شدید رهبرمعظم انقلاب از وی در مراسم افطار رهبری با شاعران را رد کرد و از برگزاری جلسات منظم با رهبری خبر داد.

در فضای مجازی شایع شده بود که رهبری هنگام دیدار وزیر ارشاد در مراسم افطار شاعران به وی اعتراض گونه ای گفته بودند:من با شما حرفهای جدی دارم.

علی جنتی همچنین با تاکید بر تلاش دولت برای توقیف نشدن هیچ روزنامه ای گفت: ما در هیات نظارت بر مطبوعات فقط دو رای داریم و همواره تلاش کرده ایم هیچ روزنامه ای توقیف نشود.

حضور مهدی خزعلی فرزند آیت الله خزعلی در مراسم افطار کاخ مرمر از دیگر حاشیه های این مراسم بود، وقتی هاشمی رفسنجانی با مهدی خزعلی که بعد از چند روز اعتصاب غذا آزاد شده بود و در این مراسم حاضر بود، به شوخی به وی گفت: چند روز صبر می کردی و بعد دوباره شروع می کردی(نقل به مضمون) از دست عزرائیل فرار کردی و حالا در کاخ هستی! 

هاشمی رفسنجانی نیز بعد از شنیدن سخنان اصحاب رسانه از عدم شفافیت و صراحت آنان در بیان مشکلات انتقاد کرد و به بیان دیدگاههای خود درمورد اوضاع کشور پرداخت که لحن صریح و انتقادی وی موجب تعجب بسیاری از حاضران شد.

هاشمی در بخشی از این سخنان در پاسخ به سئوالی مبنی بر عدم اجرای قانون اساسی با خنده گفت: من اگر توان داشتم و می توانستم در زمان ریاست جمهوری خودم قانون اساسی را اجرا می کردم ولی با ده نوع سانسور مواجه هستیم.
منبع: پارسینه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: