ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۹۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸

وزنه‌بردار پارالمپیکی ایران دو سال محروم شد

کمیته بین المللی پارالمپیک اعلام کرد روح الله رستمی که در رقابتهای قهرمانی جهان به مدال نقره دست پیدا کرد به دلیل استفاده از مواد ممنوعه به مدت دو سال محروم شده است.
تدبیر24: رستمی در رقابتهای قهرمانی جهان که در ماه آوریل در دوبی برگزار شد از ماده ممنوعه "متیل هگزانیمین" استفاده کرده است.

این ماده در فهرست مواد ممنوعه کمیته ضد دوپینگ جهانی گنجانده شده است.

رستمی از تاریخ هفتم آوریل سال 2014 (18 فروردین سال 1393) به مدت دو سال حق حضور در میادین بین المللی را ندارد و همچنین 1500 یورو هم جریمه شده است.

 با این حساب مدال نقره دسته 72 کیلوگرم مسابقات وزنه برداری به "سرگئی سیچف" روسی می‎رسد و "پنگ هو" از چین، از مقام چهارمی به مدال برنز ارتقا پیدا می‎کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: