تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۹۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۱

تولد مرال ایرانی در ‌حیات وحش آستارا

با گذر از فصل بهار و فرا رسیدن فصل تابستان، نخستین رأس مرال(گوزن) ایرانی در پناهگاه حیات وحش لوندویل شهرستان مرزی بندر آستارا متولد شد.
تدبیر24: شهروز قلی نژاد، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرزی بندر آستارا با اعلام خبر فوق خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تعدادی از مرال های این پناهگاه آبستن و تحت مراقبت هستند، ظهر دیروز یکی از مرال‌های آبستن، تحت نظر دامپزشک در سلامت کامل و به شکل طبیعی وضع حمل کرد.

وی حال مادر و بره به دنیا آمده را مساعد عنوان و اظهار کرد: سایر مرال‌های آبستن این پناهگاه در آینده‌ای نزدیک وضع حمل خواهند کرد.

قلی نژاد تعداد مرال های این پناهگاه را در حال حاضر 12 رأس و تعداد گوزن‌های زرد را 6 رأس برشمرد و توضیح داد: در سالیان گذشته تعدادی از مرال‌های به دنیا آمده در این پناهگاه به سایر پناهگاه‌ها و پارک‌های حفاظت شده کشور منتقل شده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: مرال که در زبان محلی به «گاو کوهی و گوزن قرمز» شهرت دارد، یکی از بزرگترین نوع گوزن‌ها در جهان و بزرگترین نوع گوزن در کشور است که در مناطق مختلف جنگلی کشور و استان گیلان به خصوص در مناطق فومن و سیاهکل می‌زیسته است و هم اکنون به دلیل شکار بی‌رویه و تخریب زیستگاه، نسل آن در خطر انقراض قرار دارد.

به گزارش ایسنا، پناهگاه حیات وحش «لوندویل» با مساحت 1047 هکتار در جنوب شهر مرزی بندر آستارا واقع شده و از چند بخش جنگلی، جلگه ای، تالابی و ساحلی در نوار دریای خزر تشکیل شده است.

این پناهگاه در تاریخ 1352 به عنوان یکی از مناطق حفاظت شده کشور شناخته شد و در تاریخ 21 مرداد 1354 براساس مصوبه 63 شورای عالی محیط زیست به مجموعه مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست کشور پیوست.

بالغ بر 60 هکتار از کل محوطه پناهگاه، به شکل محصور برای نگهداری مرال و گوزن زرد ایرانی در نظر گرفته شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: