آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۹۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۹

وزیر نفت هم به فیس‌بوک پیوست

بعد از محمد جواد ظریف(وزیر خارجه) و اسحاق جهانگیری(معاون اول رییس جمهور) این بار نوبت به بیژن نامدار زنگنه رسید که به فیس بوک بپیوندد تا سومین دولت مرد حسن روحانی باشد که در شبکه‌ی اجتماعی
تدبیر24: وزیر نفت در صفحه‌ی فیسبوک خود در پاسخ به کسی که خطاب به او گفت «در اخبار فقط از دستاوردها تعریف می‌شود، شما گزارشی از میادین نفتی پارس جنوبی بدهید»، تصریح کرد: به زودی گزارشی از وضعیت این میدان های نفتی و پتروشیمی می‌دهم.

 

بعد از محمد جواد ظریف(وزیر خارجه) و اسحاق جهانگیری(معاون اول رییس جمهور) این بار نوبت به بیژن نامدار زنگنه رسید که به فیس بوک بپیوندد تا سومین دولت مرد حسن روحانی باشد که در شبکه‌ی اجتماعی با مردم سخن می‌گوید.

 

زنگنه اولین پست خود را با تشکر از همه کسانی که حمایت کردند از حضور وی به عنوان وزیر پیشنهادی آغاز کرده و بعد از رای اعتماد نیز با چند عکس از دیدارها و چند حکم صفحه خود را فعال کرده است، اما زنگنه این بار برای این که نشان دهد تمایل به ارتباط مقتابل با مردم دارد، در یادداشتی نوشته: نظر شما درباره‌ی فعالیت شرکت‌های بزرگ بین‌المللی، در صنعت نفت و گاز ایران چیست؟

 

با این اوصاف بعید نیست که هیات دولت هم زمانی در فیسبوک جلساتی برگزار کنند؛ هر چند تا کنون فیسبوک در ایران فیلتر است و ورود به آن با عبور از فیلتر از سوی برخی نهادها غیر قانونی ارزیابی می‌شود، لذا دولت‌مردان یا از اینترنت بدون فیلتر برخوردارند وگرنه از قاعده‌ی «جرم» بودن عبورشان از فیلتر مستثنا نیستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: