ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۹۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۲

کشف معادن طلا در میرجاوه

استاندار سیستان و بلوچستان از کشف معادن طلا در شهرستان میرجاوه خبر داد و گفت: اکتشاف این معادن در آینده‌ای نزدیک آغاز و میرجاوه به شهرستان طلایی سیستان و بلوچستان تبدیل می‌شود.
تدبیر24: علی اوسط هاشمی با بیان ره‌آورد سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان از شهرستان میرجاوه به‌عنوان منطقه‌ای مملو از معادن غنی یاد کرد و گفت: شهرستان مرزی میرجاوه با قابلیت‌های فراوان و به ویژه معادن بسیار غنی به عنوان شهر طلایی سیستان و بلوچستان محسوب شده که این مهم سبب توسعه این شهرستان مرزی خواهد شد.

وی افزود: اکتشاف این معادن در صورتی تحقق می‌یابد که مردم این منطقه نیز در امر سرمایه‌گذاری مشارکت کنند.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در طول 35 سال گذشته حدود 9200 میلیارد تومان اعتبار در بخش زیرساخت‌های استان شامل آب، برق، جاده، بهداشت و... توسط دولت‌های گذشته هزینه شده در حالی که فقط اعتبار پتروشیمی ایرانشهر حدود 4200 میلیارد تومان است.

علی‌اوسط هاشمی افزود: این اعتباری قریب به نصف اعتبارات هزینه شده در طول 35 سال گذشته در استان است.

وی در ادامه با اشاره به اعتبارات بخش کشاورزی، راه، بندر، صنعت و معادن که از برکات سفر رئیس جمهور به استان است، خاطرنشان کرد: ظرف مدت چهار سال بیش از دو سوم معادن در سطح کشور که به مطالعه و اکتشاف منتهی می‌شود سهم استان سیستان و بلوچستان است.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین با بیان اینکه مقرر است 1200 کیلومتر از کار اکتشافات معادن در کشور انجام شود، گفت: 86 کیلومتر از این عدد مربوط به استان سیستان و بلوچستان است.

هاشمی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان، استان بزرگی است و بازارچه‌های مرزی می‌تواند در توسعه و پیشرفت اقتصادی آن بسیار تاثیرگذار باشد، لذا گمرک میرجاوه باید در این راستا تلاش مضاعفی انجام دهد.

وی اضافه کرد: حوزه‌های مختلفی در استان وجود دارد که با فعال کردن هر یک از آنها می‌توان به توسعه و عمران استان کمک شایانی کرد.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به رویکرد دولت نسبت به استان و با انجام مقایسه‌ای در این راستا مشخص می‌شود که دولت نگاه ویژه‌ای به توسعه و آبادانی سیستان و بلوچستان دارد.

هاشمی گفت: میرجاوه با داشتن ظرفیت‌های فراوان معدنی به عنوان شهر طلایی استان سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود و در صدد هستیم تا در استخراج معادن و اکتشافات از خود مردم استفاده کنیم.

وی افزود: تلاش ما این است تا استان را به سوی استان طلایی، فولادی و نقره‌ای سوق دهیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: