آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 14
کد خبر: ۲۹۶۱۲
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸

ایراندوست: قلعه‌نویی از ما عذرخواهی کرد

سرمربی ملوان با تشکر از تیم استقلال گفت: حضور در جام شهدا به ما و استقلال در راه کسب آمادگی کمک می‌کند.
تدبیر24: نصرت ایراندوست پس از باخت دو بر یک تیمش برابر استقلال گفت: ابتدا باید از امیر قلعه‌نویی تشکر کنم که با وجود خستگی تیمش در این جام شرکت کرد. او بعد از بازی به رختکن تیم ما آمد و به خاطر استفاده از بازیکنان جوان در نیمه نخست عذرخواهی کرد که این هم جای تشکر دارد.

او با اشاره به وضعیت تیمش گفت: ما تیم خوبی داریم و امیدواریم که بتوانیم با کمک خدا امسال نتایج خوبی کسب کنیم.

ایراندوست درباره این شایعه که پیش از این گفته می‌شد تیم شما قصد حضور در این جام را ندارد و حتی مالک باشگاه هم این مساله را تایید کرده است گفت: چنین چیزی صحت ندارد و محجوب هم چنین حرفی نزده است. ما چند بازی تدارکاتی داشتیم و حضور در این جام هم به ما کمک می‌کند تا بهتر آماده شویم. حتی من در این بازی نمی‌خواستم از ترس مصدومیت به چند بازیکن اصلی بازی بدهم که خود بازیکنان اصرار داشتند بازی کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: