آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۹۶۹
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷

مرضیه افخم هم فیسبوکی شد

تلاش خواهم کرد در فرصت مناسب و حتی المقدور به سوالاتی که در قالب پیام خصوصی برایم ارسال شده است به صورت شخصی و خصوصی پاسخ بگویم. همچنین بنا دارم تا با استفاده از رسانه ها و شبکه های اجتماعی از افکار، نظرات و توانمندی​های هموطنان استفاده کنم.

تدبیر24:  مرضیه افخم سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان هم صفحه​ای در فیسبوک ایجاد کرد.

 

افخم در یکی از نخستین مطالبی که در این صفحه منتشر کرده درباره فعالیتش در فضای مجازی نوشته است: سوالات زیادی در مورد مدیریت این صفحه دریافت شده است که می باید به عرض برسانم که این صفحه شخصی اینجانب مرضیه افخم می باشد که با تاسی از اقدام پیشروانه مقام عالی وزارت، جناب آقای دکتر ظریف تصمیم بر ایجاد این صفحه گرفتم.

 

تلاش خواهم کرد در فرصت مناسب و حتی المقدور به سوالاتی که در قالب پیام خصوصی برایم ارسال شده است به صورت شخصی و خصوصی پاسخ بگویم. همچنین بنا دارم تا با استفاده از رسانه ها و شبکه های اجتماعی از افکار، نظرات و توانمندی​های هموطنان استفاده کنم.

 

عرصه سیاست خارجی عرصه تامین حداکثری منافع ملی با حفط اصول مترقی نظام می باشد و در این راستا نظرات و مساعدت فکری تک تک شهروندان و هموطنان عزیز، حائز اهمیت شایانی است. موضوع آخر اینکه در این صفحه اصل بر آزادی بیان عدم حذف هر گونه پیشنهاد، اظهار نظر و شکوائیه ای می باشد مشروط بر اینکه جانب ادب رعایت شده باشد. از حسن توجه شما سپاسگذارم.

 

وی همچنین در یکی دیگر از مطالب خود درباره ایرانیان خارج از کشور نوشته است: یکی از موضوعاتی که دولت "تدبیر و امید" و شخص رئیس محترم جمهور جناب آقای دکتر حسن روحانی، در نظر دارد به جد به سرانجام برساند موضوع بازگشت ایرانیان خارج از کشور و تعامل آنان با مام میهن و استفاده از توانمندی های کلیه ایرانیان در سرتاسر گیتی می باشد.

 

نظرات و پیشنهادات شما هموطنان گرامی در تدوین یک رویکرد و استراتژی مناسب، می تواند راهگشای خدمتگذاران به ایران عزیز باشد.

 

بنابراین در این راستا، می توانید نکات و نظرات خود را به پست الکترونیکی شخصی اینجانب: foreignministryofiran@gmail.com و یا پست الکترونیکی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران: info@mfa.gov.ir ارسال نمایید. در صورت امکان و حتی المقدور تلاش خواهم نمود پاسخگوی برخی ایمیل​ها باشم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: