ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۹۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۱

جلسه هیأت دولت در فیس‌بوک!

حالا که البته وزارت‌ امور خارجه رسما شعبه‌ای در فیس‌بوک زده است و خانم سخنگو، یعنی مرضیه افخم هم در فیس‌بوک حضور دارند. ایشان به‌صورت فعال در «تویتر» هم هستند،‌ همان تویتری که هنوز به گمان برخی، از آن سایت‌های خیلی خیلی مورددار ....
تدبیر24:آدم نمی‌داند بالاخره فیس‌بوک خوب است یا بد؛ از یک طرف، فیلتر است و از طرف دیگر، وزیر امور خارجه کشور در آنجا مقاله می‌نویسد و وزیر نفت هم خبر هم از انتصابات شرکت نفت می‌دهد.

 

 

 طنز روز رضا ساکی در ستون طنز ایسنا نوشت:

 

 

 هنوز که هنوز است، در گزینش کردن افراد برای کار در برخی سازمان‌ها، از آن‌ها می‌پرسند: آیا عضو سایت خاصی هستید؟ از دوست من هم پرسیده بودند و او گفته بود خیر. بعد پرسیده بودند که آیا در فیس‌بوک هستی گفته بود بله! بعد گفته بودند که چرا وقتی پرسیدیم عضو سایت خاصی هستید گفتید خیر! دوست من هم گفته بود فیس‌بوک که سایت خاصی نیست همه آنجا هستند!

 

 

 مدتی است دائم فکر می‌کنم که همه‌ اتفاقات این چند ماه اخیر، خواب‌وخیالی بیش نبوده است! فکر می‌کنم عاقبت از خواب برمی‌خیزم و می‌بینم همه‌ی آن چه دیده‌ام رویا بوده است. به همین دلیل، هر روز صبح به محض بیدار شدن می‌روم ببینم هنوز محمدجواد ظریف در فیس‌بوک هست یا نه، و وقتی می‌بینم هست، خیالم راحت می‌شود.

 

 

 حالا که البته وزارت‌ امور خارجه رسما شعبه‌ای در فیس‌بوک زده است و خانم سخنگو، یعنی مرضیه افخم هم در فیس‌بوک حضور دارند. ایشان به‌صورت فعال در «تویتر» هم هستند،‌ همان تویتری که هنوز به گمان برخی، از آن سایت‌های خیلی خیلی مورددار و استکباری است! یعنی آدم نمی‌داند بالاخره فیس‌بوک خوب است یا بد است. از یک طرفی فیلتر است و از طرف دیگر وزیر امور خارجه کشور در آنجا مقاله می‌نویسد و وزیر نفت هم خبر هم از انتصابات شرکت نفت می‌دهد. بله، آقای بیژن نامدار زنگنه هم به‌تازگی وارد فیس‌بوک شده‌اند، یعنی تا چند وقت دیگر کلا هیأت دولت را در فیس‌بوک خواهیم دید ان‌شاءالله. امیدوارم این حضور باعث شود که در گزینش سازمان‌ها، دیگر از کسی نپرسند آیا عضو سایت خاصی هستید یا نه!

 

 راستی شما عضو سایت خاصی هستید؟

 

 

 باقی بقای‌تان!

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: