آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۰۲۵۲
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۷

بازدید همسر ظریف از شیرخوارگاه آمنه

همسر وزیر امور خارجه و همراهانش یکشنبه شب به نمایندگی از سوی محمدجواد ظریف از شیرخوارگاه آمنه بازدید کردند.
تدبیر24: قرار بود عصر دیروز ظریف به همراه شماری از مسوولین از جمله ˈحمید چیت چیانˈ وزیر نیرو و ˈمحسن رضاییˈ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از شیرخوارگاه آمنه در تهران دیدن کند اما فشردگی کارها و رایزنی و گفت و گوهای وی با سران کشورهای منطقه پیرامون بحران غزه مانع از حضور وزیر امور خارجه در این برنامه شد.

به جای وزیر امور خارجه، همسرش به نمایندگی از وی از شیرخوارگاه آمنه دیدن کرد و از نزدیک در جریان وضعیت کودکانی که در این مرکز نگهداری می شوند، قرار گرفت.

همزمان، رییس دستگاه دیپلماسی کشور در تماسهای تلفنی با بان کی مون دبیرکل سازمان ملل،کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا،سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و وزرای خارجه مصر و کویت در باره تحولات غزه ، لزوم همکاری برای رفع محاصره این منطقه و پایان دادن به کشتار مردم بی دفاع فلسطین رایزنی و گفت و گو کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: