ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۰۲۵۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱

رایزنی ظریف با پنج کشور اسلامی درباره بحران غزه

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی ها با وزرای خارجه کشورهای مختلف و مقامات بین المللی در باره بحران غزه، امروز یکشنبه با وزیران خارجه الجزایر، اردن، پاکستان، مغرب و سودان گفت وگو کرد.
تدبیر24: محمد جواد ظریف در این گفت وگو های جداگانه تلفنی بر لزوم تحرک کشورهای اسلامی برای رفع محاصره غزه تاکید کرد.

وی به بحران وخیم انسانی در غزه اشاره کرد و گفت: راه های ارسال کمک های انسان دوستانه به این منطقه باید باز شود.

به گزارش اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: تامین نیاز مردم غزه به دارو و تجهیزات پزشکی و مداوای مجروحان با توجه به ابعاد ناگوار حملات صهیونیست ها باید سرعت بیشتری به خود بگیرد.

ظریف در ادامه، خواستار اقدام مشترک کشورهای اسلامی و غیر متعهد در سطح بین المللی برای اعمال فشار بر رژیم اشغالگر قدس شد تا کشتار بی رحمانه مردم غزه پایان یابد.

وی حمایت کشورهای اسلامی از خواسته های مردم غزه را مهم و تعیین کننده دانست و اظهار داشت: این حمایت ها باید تا رسیدن به یک آتش بس پایدار ادامه داشته باشد.

بر اساس این گزارش، وزرای خارجه کشورهای الجزایر، اردن، پاکستان، مغرب و سودان نیز در این تماسهای تلفنی، ضمن ابراز همدردی با مردم غزه، همکاری کشورهای اسلامی را برای حل بحران غزه، مهم و اثربخش دانستند و بر تامین نیازهای مردم این منطقه تاکید کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: