ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۰۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴

اوباما خواستار برقراری آتش‌بس فوری در غزه شد

اوباما طی سخنانی بی‌اساس گفت كه برقراری ثبات و صلح پایدار، در گرو زمین گذاشتن سلاح‌های مقاومت فلسطین است.
تدبیر24: «باراك اوباما» رئیس‌جمهوری آمریكا طی گفت‌وگوی تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر لزوم برقراری آتش‌بس در غزه در سریع‌ترین زمان ممكن تاكید كرد.

به گزارش الجزیره، اوباما طی سخنانی بی‌اساس گفت كه برقراری ثبات و صلح پایدار، در گرو زمین گذاشتن سلاح‌های مقاومت فلسطین است.

وی مدعی شد كه برای برقراری صلح همیشگی و پایان جنگ میان اسرائیل و فلسطین گروه های مقاومت باید تضمین دهند که سلاح‌‌های خود را کنار می‌گذارند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: