ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۰۳۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴

وظیفه گروه‌های فشار برخورد با مسئله حجاب نیست

سید رضا اکرمی

تدبیر24: اکرمی در گفت‌و‌گو با خرداد گفت: ما در جامعه قانون عفاف و حجاب داریم و وزارت کشور باید این قانون را عملیاتی کند. البته در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد 26 دستگاه دیگر در مسئله حجاب دخالت دارند که وزارت کشور هماهنگ‌کننده این دستگاه‌هاست. اگرهر گروهی خودش برای اجرای قوانین وارد عمل شود اخلال و هرج و مرج در جامعه بوجود می‌آید.

وی ادامه داد: در اسلام اجرای امر به معروف و نهی از منکر دو مرحله دارد. مرحله اول که قرآن هم درباره آن صحبت کرده این است که همه افراد بالغ و عاقل و عالم نسبت به مسائل امر به معروف و نهی از منکر می توانند نسبت به نادیده گرفتن مسائل شرعی به مردم تذکر دهند.

اکرمی گفت: در این محله  امربه معروف و نهی از منکر وظیفه همه گروه‌هاست و نیاز به قشر یا طبقه خاص نیست. اما در مرحلی بعدی که مرحله بالاتری است وقتی فرد با مسائل اجتماعی برخورد می‌کند، یعنی  در مواجهه با افرادی که می‌خواهند در جامعه هنجارشکنی کنند و در جامعه اخلال ایجاد کنند، لازم است که افراد خاصی اینکار را انجام دهند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پاسخگوی همه نیازهای اجتماعی امروز ما قانون اساسی است تاکید کرد: ما در جامعه قانون عفاف و حجاب داریم و وزارت کشور باید این قانون را عملیاتی کند. البته در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد 26 دستگاه دیگر در مسئله حجاب دخالت دارند که وزارت کشور هماهنگ‌کننده این دستگاه‌هاست. اگر هر گروهی خودش برای اجرای قوانین وارد عمل شود اخلال و هرج و مرج در جامعه بوجود می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: وظیفه گروه فشار و یا هر گروه خاص با عناوین متعدد برخورد با مسئله اجتماعی حجاب نیست. ما باید در هر صورت،  اصل مراجعه به قانون و قانون‌گرایی را در الویت قرار بدهیم و اجازه بدهیم هر نهادی خود به وظایف واقعی‌اش عمل کند.

منبع: خرداد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: