ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۰۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵

درخواست طالبانی از کردهای عراق

جلال طالبانی رهبر اتحادیه میهنی کردستان عراق در پیامی به مناسبت عید فطر، مردم کردستان عراق را به ادامه تلاش ها و مجاهدت های خود در راه دموکراسی، آزادی و فدرالیته، در چارچوب قانون اساسی عراق فراخوند.
تدبیر24: وی در بیانیه ای که رسانه های عراقی سه شنبه شب آن را منتشر کردند، ضمن تبریک عید فطر به ملت عراق، و نیز همه مسلمانان، گفت که امیدوار است کردها گام های قاطعانه ای در راه دمکراسی، آزادی و فدرالیته در عراق بردارند.

رییس جمهوری سابق عراق که به تازگی از مسافرت درمانی 19 ماهه از آلمان به سلیمانیه در کردستان عراق بازگشته است، برای مردم عراق نیز آرزو کرد که با عزم و ایمان و حفظ وحدت از این مرحله حساس تاریخی عبور کنند.

جلال طالبانی همچنین از سیاستمداران و رهبران سیاسی عراق خواست اختلافات را کنار بگذارند و برای مصالح کشور، منافع ملی را بر منافع حزبی و گروهی مقدم بدارند.

وی با تبریک عید فطر به رهبران سیاسی عراق به آنان متذکر شد که تلاش هایشان را برای تشکیل دولت جدید در چارچوب قانون اساسی سرعت ببخشند.

طالبانی با اشاره به شرایط حساس و دشوار کشور و تهدید تروریسم علیه تمامیت عراق که این کشور را رنج می دهد، از جریان های سیاسی خواست تا اختلافات خود را کنار بگذارند.

بازگشت طالبانی به صحنه سیاست عراق از یک هفته پیش، تاثیر خود را بر روند تحولات این کشور گذاشته؛ اگر چه به دلیل شدت اختلافات سیاسی و سنگینی بحران امنیتی، این تاثیرات چندان محسوس نبوده است.

در چند روز گذشته، نوری المالکی نخست وزیر عراق و جمعی از رهبران سیاسی از جمله عمار حکیم رهبر مجلس اعلای اسلامی عراق و نیز مسعود بارزانی به دیدار طالبانی در سلیمانیه رفته اند.

ائتلاف کردستانی، هفته گذشته پس از بازگشت جلال طالبانی به کشور به سرعت نامزد خود برای پست ریاست جمهوری را اعلام کرد و فواد معصوم نیز در نخستین جلسه، با آرای نمایندگان پارلمان، رییس جمهوری عراق شد؛ این درحالی بود که تحلیلگران با توجه به اختلافات در اردوگاه کردها و نیز تهدیدهای مسعود بارزانی به جدایی کردستان از عراق، در طول هفته های گذشته، تعیین این پست مهم حکومتی را کار چندان ساده ای نمی دانستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: