ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۰۸۱
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۹

سفیر عربستان در آیپک

سفیر عربستان در واشنگتن در این ملاقات‌ها تلاش کرده تا از طریق روابط قدیمی و مستمر آیپک با نمایندگان حزب جمهوری خواه کنگره که اکثریت کنگره آمریکا را در اختیار دارند،
تدبیر24: سفیر عربستان در واشنگتن در این ملاقات‌ها تلاش کرده تا از روابط قدیمی آیپک با نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره، بهره برده و به تشویق آنها جهت موافقت با اقدام نظامی علیه سوریه بپردازد.


 
آقای «عادل بن احمد الجبیر» سفیر عربستان سعودی در ایالات متحده آمریکا و مشاور سابق سیاست خارجی «عبدالله بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان که مسئول روابط با آیپک (بزرگترین لابی اسرائیل در آمریکا) می‌باشد، طی هفته گذشته تاکنون جلسات متعددی را با آقای «جیسون آیزاکسون» مدیر امور بین‌الملل آیپک داشته است.

سفیر عربستان در واشنگتن در این ملاقات‌ها تلاش کرده تا از طریق روابط قدیمی و مستمر آیپک با نمایندگان حزب جمهوری خواه کنگره که اکثریت کنگره آمریکا را در اختیار دارند، بهره برده و به تشویق آنها جهت موافقت با اقدام نظامی علیه سوریه پرداخته تا در نهایت با اخذ مجوز حمله به سوریه، اهداف و مقاصد کشورش را بدین‌وسیله محقق نماید.

سفارت عربستان در این رابطه مبلغ 50 میلیون دلار در اختیار آیپک گذاشته تا در این رابطه هزینه نماید.

از میان 281 سازمان یهودی و 250 اتحادیه منطقه‌ای، یکی از مهم‌ترین لابی‌های یهودیان در آمریکا، کمیته امور عمومی آمریکا و اسرائیل موسوم به «آیپک» می‌باشد کار از دهه 1950 شروع به فعالیت نموده و از همان بدو تاسیس، یکی از اهداف این کمیته نفوذ در کانون‌های قدرت ایالات متحده جهت حمایت از اسرائیل بوده است.

سازمان آیپک مادر تمامی سازمان‌های یهودی آمریکا و در واقع بزرگ‌ترین آن‌هاست که با ارتباط تنگاتنگ با بیش از 60 اتحادیه دیگر، مسئول ایجاد کانال‌های جدید برای نفوذ رژیم صهیونیستی در تصمیمات مهم ایالات متحده نیز می‌باشد.

مقر اصلی آیپک در «کپتال هیل» واشنگتن دی سی می‌باشد و این موقعیت، امتیاز ویژه‌ای را برای دستیابی و دسترسی سهل‌تر به هرم قدرت به این سازمان داده است. زمانی که از اعضا و عناصر سازمان آیپک سخن به میان می‌آید، فهرستی طولانی از اسامی افراد و اشخاص بانفوذ در سیاست خارجی آمریکا به چشم می‌خورد.

حمله گسترده و حتی محدود، تکمیل کننده سناریویی صهیونیستی – سعودی (حمله شیمیایی ارتش سوریه به مردم) در رابطه با سوریه می‌باشد که مقامات سعودی در مسیر تحقق آن به نحوی تمام توان مالی و حیثیتی خود را به کار گرفتند، که در صورت عدم انجام عملیات آمریکا در سوریه شکست سختی را در عرصه منطقه ای متحمل خواهند شد.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: