مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینههای تنشآفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهمترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک میشود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوریهای دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفتهای مداوم و ظهور فناوریهای نوآورانه، بهویژه در حوزههای هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاکچین، تحولات عمیقتری در بازارهای جهانی و شکلگیری مدلهای کسبوکار جدید مشاهده میشود.
در زیر تصاویر ثبت شده توسط عکاس یکی از خبرگزاریها در امامزاده صالح تجریش را می بیند که در آن تصویر دختران با پوشش چادر(بخاطر امامزاده) و ظاهر اصلی آنها مقایسه شده است.
بابا اینا میخوان برن امامزاده چادر سر کردن! به زور! با اجبار! مصونیت؟ مبارکشون باشه؟ چی؟! کجایی تو؟
سیدمحمدرضا
||
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۴
برای بچه هر چی توضیح بدی فهمش سخته و حوصله اش سر میره برای اینکه سختی نکشی توضیح نمیدم .
ناشناس
||
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
توضیح نداری که بدی بنده خدا! وگرنه امثال تو از بالای منبر رفتن اصلا بدشون نمیاد. قبول کن سوتی دادی! قبول کن! هیچی نمیشه. همه سوتی میدن. به خدا پیغمبر نیستی. به خدا!
سیدمحمدرضا
||
۰۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
بیرون از امام زاده از این خانمها میخواهند با چادر عکس بگیرند و خودشان برای مدت کوتاهی روی عکس با چادرشان تامل کنند تا اینجا را فهمیدی؟
با توجه به عکس با چادر این خانمها عرض شد که حجاب مصونیت میاورد نه محدودیت و برای این لحظه وقار بیشترشان تبریک گفته شد.
سوتی چیه؟
از خودت شعر میگی!
برای روشن شدن یک بچه توضیح داده شد ببخشید.
خدا رو شکر می کنم که هنوز در اعماق وجود جوانان ما حجب و حیا هست که آنها را وادار کند که حتی لحظاتی حتی اجباری هم شده حقیقت را بپذیرن.اما در مورد اینکه آیا اجباری چادر سرکردن یا نه باید بگم نمیشه گفت اجباری.چون می تونن نرن امام زاده و یا می تونن اینقدر چادر را محکم و محجب نگیرن.اما یک سوال هست امام زاده ها و سایر بزرگان مذهبی در گذشته چه کردند که پس از سالیان سال هنوز احترام حرفهاشونو واجب می دونیم و بدون اینکه اونها به ما چیزی بگن و مثلا بگن با چادر وارد حرم ما بشین،با حرف متولیان حرمشون ما با چادر وارد میشیم.این در حالیه که اگر اون شخص متولی حرم در بیرون حرم به ما بگه چادر بپوش به حرفش شاید گوش نمی دیم.باید از مسلکشون الگو بگیریم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
اصلا تا حالا رفتی امامزاده صالح ؟ اگه چادر سرت نباشه نگهبان میفته دنبالت بیرونت میکنه. احترام به حرف بزرگان؟ کجایین شماها؟ تو این مملکت زندگی میکنی؟ آدم میخواد بره اماکن مقدسش و دعا هم بکنه اینا نمیذارنن! باید با اکراه و اجبار اینا بری. ائمه ما همه جور آدمی رو میپذیرفتن! گناهکاران و غیره و ذلک. اون وقت اینا نمیذارن بریبم خونه اماممون.
مرد اگر به احترام شیر مادر خود و شخصیت و عفاف درونی خواهر خود پی برده باشد به دیگر زنان و خانمها هم به همان شکل نگاه خواهد کرد چه با حجاب و چه بی حجاب . چیزی که در همه دنیا حاکم است.