بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
شنبه ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۳۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۰

سه دستگی عربی در قبال سوریه/عکس

گفتنی است اتحادیه عرب در نشست ویژه وزرای خارجه این اتحادیه که هفته گذشته در قاهره برگزار شد به هیچ تصمیم واحدی درباره سوریه نرسید و فقط در بیانیه پایانی ...

تدبیر24: عربستان، قطر، امارات متحده عربی، کویت، بحرین و لیبی جزء این کشورها هستند که موافق حمله نظامی آمریکا به سوریه حتی بدون مجوز شورای امنیت هستند.

 22 کشورعربی به موضع واحدی درباره مساله حمله به سوریه نرسیده اند و با نگاهی به مواضع این کشور ها می توان سه گروه در این کشورها دسته بندی کرد:

 

1- موافق حمله : می توان هفت کشور را در این دسته قرار داد. عربستان، قطر، امارات متحده عربی، کویت، بحرین و لیبی جزء این کشورها هستند که موافق حمله نظامی آمریکا به سوریه حتی بدون مجوز شورای امنیت هستند. اردن نیز جزء کشورهای موافق حمله نظامی به سوریه هستند اما در این عملیات نظامی، مشارکت نمی کنند.

 

2- دسته دوم کشورهایی هستند که موضع بینابین دارند و نه مشتاق حمله آمریکا به سوریه هستند و نه مخالفت جدی با حمله دارند. کشورهای عمان، یمن،سودان و مراکش جزء این کشورها محسوب می شوند.

 

3- و بالاخره دسته سوم کشورهایی هستند که مخالف حمله آمریکا به سوریه اند. این کشورها شامل عراق، لبنان، مصر، تونس و الجزایر است.

 

گفتنی است اتحادیه عرب در نشست ویژه وزرای خارجه این اتحادیه که هفته گذشته در قاهره برگزار شد به هیچ تصمیم واحدی درباره سوریه نرسید و فقط در بیانیه پایانی خود با متهم کردن حکومت سوریه به استفاده از سلاح های شیمیایی علیه مخالفان، خواستار واکنش جدی جامعه جهانی نسبت به این اقدام شد.

 

تصویر زیر کشورهای عربی را با سه رنگ نشان می دهد. رنگ قرمز کشورهای مخالف حمله هستند، رنگ آبی کشورهای موافق و رنگ فیروزه ای کشورهای بینابین است.

 

البته کشورهایی چون جزایر قمر  (کومور) ، جیبوتی و سومالی با وجود عضویت در اتحادیه عرب، دارای نقش منطقه ای و موثری نیستند و در صف بندی ها به شمار نمی آیند.

منبع:عصر ایران

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: