ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۱۱۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
انگلیسی ها از عملکرد دولتشان در غزه ناراضی هستند

بحران غزه تکلیف نخست وزیر انگلیس را یکسره میکند؟

روزنامه ایندیپندنت استعفای لیدی وارسی را سردرد شدید برای دیوید کامرون خوانده است. در عین حال خروج وزیر مهاجرت انگلستان ضربه سختی به تلاش حزب محافظه کار در آشتی با مسلمانان انگلستان زده است.
تدبیر24: نخست وزیر انگلستان دیوید کامرون با شورش نمایندگان حزب محافظه کار و ضربه ای تازه روبرو شده است. این نمایندگان  معتقدند که برخورد دولت او نسبت به بحران غزه ضعیف است و درباره مواضع کامرون نسبت به میلیونها مسلمان بریتانیایی هشدار می دهند.

به گزارش پیام نو شورش نمایندگان حزب محافظه کار با استعفای بارونس وارسی اولین وزیر زن مسلمان کابینه کامرون آغاز شد. دلیل این استعفا، امتناع کامرون از سختگیری بیشتر بر اسرائیل در جریان بمباران غزه ذکر شد. خروج خانم وارسی با هشدار وی به نخست وزیر انگلستان نسبت به افزایش جریانهای رادیکال در میان مسلمانان جوان همراه بود.

دیوید کامرون علاوه بر فشارهای درون حزبی با مخالفت مقامات حزب کارگر از جمله ” اد میلیبند” نسبت به سیاست هایش در قبال اسرائیل روبرو هم بوده است.”اد میلیبند” که خود را آماده رقابت در انتخابات می کند اعلام کرده بود که انگلستان به حد کافی از عملکرد اسرائیل در غزه انتقاد نکرده و اسرائیل درحال از دست دادن دوستان خود در جامعه بین المللی  است.

 روزنامه ایندیپندنت استعفای لیدی وارسی را سردرد شدید برای نخست وزیر انگلستان خوانده است. در عین حال خروج وزیر مهاجرت انگلستان ضربه سختی به تلاش حزب محافظه کار در آشتی با مسلمانان انگلستان زده است. با توجه به این امر که مسلمانان انگلیس در انتخابات گذشته ۱۲ درصد از رای های انتخاباتی حزب محافظه کار را تامین کرده بودند و این بازخرود می تواند برای حزب محافظه کار در رقابت های انتخاباتی نتایجی جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

این شرایط آن هم در حالی که انگلستان هنوز  از آثاربحران اقتصادی رنج می برد؛ کار را برای کامرون دوچندان سخت کرده است. انگلستان اگرچه در ظاهر رکود اقتصادی سالهای اخیر را پشت سر گذاشته و درحال بهبود است اما نظرسنجی ها نشان می دهد بسیاری از رای دهندگان حس می کنند بحران اقتصادی انگلستان بدتر شده است وهمین موضوع باعث شده موقعیت محافظه کاران در نظرسنجی ها با فاصله کمی پس از حزب کارگر قرار بگیرد. خودداری دولت کامرون از محکوم کردن حملات خوشونت بار اسرائیل به غزه می تواند ضربه نهایی را به پیکره محافظه کاران وارد کند و آنها را قدرت به حاشیه براند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: