ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۱۲۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۹
به مناسبت روز خبرنگار

غمت را و قلمت را عزیز می داریم

تدبیر24:اسماعیل حسین پور - برکه ها در آفتاب می خشکند؛ کوچه ها در غبار قرون گم می شوند اما تو بالابلندتر از سروهای در توفان روزگار قدکشیده همچنان سبز و با شکوه و بی شِکوه مانده ای. تکیه گاهت خداوند است و زبان سبزت آن قلمی است که در هر فراز و فرود با توست. تو همزاد قلمی هستی که در سایه اش هزار کبوتر مهر آشیان دارند.

نمی دانم چرا در باورم روزت مثل نامت غریب است.شاید به این خاطر که برخی ها تو را فقط یک روز به یاد می آورند و تو فقط یک روز در تقویم بودن شان جای داری در حالی که تو هر روز هستی، می نویسی، آگاهی می بخشی، با قلمت زمین ذهن ها را به طراوت می نشانی ، تو هر روز با دست های تهی ات و با دردهایت می رویی و می رویانی، تو گاه تهدید می شوی، گاه دادگاهی می شوی ، گاه تبرئه می شوی ، گاه...

روزت که می آید غمت و قلمت با هم قد می کشند، روزت از یاد رفته ترین روز در خاطر توست. روزت روز مرور غم های توست، روز مرور بی پناهی ات، روز مرور دردها و دغدغه هایت، بی شغلی ات، بی بیمه بودنت، روز فراموشی سختی کارت، روز چشم بستن ما بر تو و نامت و کار و کرامتت.

روز خبرنگار روز نیک نگاری ها و یادگاری های توست. روز سلام بر زلال چشمانت که آب و آفتاب را خوب می شناسند و با حقیقت و آگاهی، با آزادی و آزادگی همنفس هستند.روزت روز ارج نهادن نام و شغل و اندیشه توست، روز حرمت نهادن به تو و قلمت که چون جان عزیزش می داری. روز خبرنگار روز همراهی با توست، روز همدردی با توست، روز پاسداشت شکوه توست که در آن فراز خدا را داری و تمام غمت غم مردم است.

روزت را، تو را، قلمت را و اندیشه های بزرگ و سترگت را در این روز و روزگار عزیز می داریم و از خدا می خواهیم صبر و سکوت را به ما ارزانی دارد. تو نماد عزت، آگاهی ، خردورزی، شورآفرینی، راستی و صداقتی. باید تو را باور کرد و یاور بود تا خیلی ها بدانند که تو میرزا بنویس آنان نیستی ، تو یک چراغی، یک راه، یک آیینه که آیینش آگاهی است.

روزت که روز مرور خاطرات و خطرات توست بر تو و بر تمام جان بر سر قلم نهادگان مبارک باد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عقیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
0
0
و تو را با افتخار در بالاترین نقطه احساسمان می نشانیم تا نشان بزرگیمان باشی درود بر کرمانج
نظر شما: