حیدر دارابی با بیان اینکه آنتیاکسیدانها گروهي از مواد غذايي هستند، كه صدمههاي ناشي از تخريب اشعه UV را جبران ميكنند، اظهار کرد: ماهیهای دریایی نیز از جمله مواد غذایی مفید و حاوی آنتیاکسیدانهای مشابه هویج هستند.
وی ادامه داد: مصرف برخی مواد حاوی آنتي اكسيدانهای مينرالي نظير "سلنيوم" كه در برخي آجيلها كمابيش وجود دارد نیز براي حفاظت از پوست در برابر خورشید سوزان تابستان مناسب است.
این عضو انجمن تغذیه ایران، تصریح کرد: از میان آجیلها، فندق بیشترین میزان سلنیوم را دارد.
با مصرف ویتامینC تازه پوست شادابتری داشته باشیم
این كارشناس مسئول تغذيه با اشاره به نیاز بدن به ويتامين Cدر برابر آفتاب تابستان و آسيبهای ناشی از اشعه uv ، گفت: استفاده از منابع تازه حاوی ويتامين C براي حفظ مخاط، غشاء پوست و كلاژنسازي ضروري است.
دارابی توصیه کرد: برای تامین ويتامين C، به جاي كنسانتره ميوهها بهتر است ميوههاي تازهاي مانند مركبات، توتفرنگي، ليمو، آناناس یا سبزيجاتی مانند کلم بروكلي مصرف كنيد.
بر پایه این گزارش، گوجهفرنگی دارای بیشترین میزان آنتیاکسیدان است و نوع آنتیاکسیدان موجود در آن برای دفع سموم بدن، مانند سموم حاصل از فستفودها مفید است.