ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۱۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲
مدیر مسئول «شرق» عنوان کرد

تلویزیون در انتخاب تصاویر غزه دقت بیشتری کند

مدیرمسئول روزنامه «شرق» درباره‌ی انتشار تصاویر دلخراش از وقایع غزه گفت: فاجعه غزه حادثه‌ای است که همه را متأثر کرده است و نیاز نیست تصاویری پخش شود که ذهنیت‌ها را بیشتر مشوش کند.
تدبیر24: مهدی رحمانیان معتقد است: تصاویر غزه به قدری فاجعه‌آمیز است که هر کدام را نشان دهند به هر حال قابل تحمل نیست؛ بعضی از تصاویر مربوط به وقایع غزه واقعا برای بخشی از جامعه خیلی مناسب نیست و هر رسانه‌ای بنا به طیف مخاطبی که دارد باید در این زمینه به گزینش دست بزند.

وی افزود: تلویزیون نیز طیف مخاطبان متنوع و وسیعی دارد و باید در انتخاب تصاویر فجایع غزه دقت بیشتری داشته باشد؛ این‌طور نیست که هر چه تصاویر خشن‌تر باشد افراد، بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

مدیرمسئول شرق همچنین درباره‌ی چگونگی انتشار اخبار غزه برای اینکه از حالت کلیشه‌ای خارج شود، اظهار کرد: موضوع غزه یک موضوع کاملا انسانی است و هر فردی با هر گرایش عقیدتی و سیاسی باید این قضیه را سرلوحه موضوعات خود قرار دهد.

او ادامه داد: رسانه‌ها نیز فارغ از اینکه چه نوع رویکرد سیاسی دارند باید به مسئله‌ی غزه به نحو مطلوب بپردازند؛ چراکه در غزه یک فاجعه انسانی رخ داده است و همچنان نیز تداوم دارد.

رحمانیان خاطرنشان کرد: رسانه‌هایی که تلاش می‌کنند موضوع غزه را از زاویه انسانی خارج کنند و از زاویه سیاسی و جناحی به آن نگاه کنند، نه تنها کمکی به غزه نمی‌کنند بلکه به آن و به کسانی که در آنجا زیر آماج حملات وحشیانه اسرائیلی‌ها هستند ستم می‌کنند.

وی ادامه داد: لذا هر فردی و هر رسانه‌ای برای مسئله غزه هر کاری از دستش برمی‌آید باید انجام دهد. علاوه بر اینکه در غزه اتفاق بسیار ناگواری رخ می‌دهد، این اتفاق نهادینه نیز می‌شود و حداقل بار سوم است که اسرائیلی‌ها این‌گونه ناجوانمردانه به غزه حمله می‌کنند.

مدیرمسئول شرق بیان کرد: بنابراین مسئله غزه را به هر شکلی که امکان‌پذیر است باید رسانه‌ای کرد و در منظر جهانیان قرار داد تا برای آن فکری اساسی شود. در پاسخ به اینکه می‌گویند چرا حماس آتش بس را قبول نمی‌کند باید گفت اتفاقا حماس از منظر درستی به قصه نگاه می‌کند برای اینکه یک بار برای همیشه باید جلوی این وحشی‌گری‌ها گرفته شود تا اسرائیلی‌ها فکر نکنند که هر وقت اراده کردند می‌توانند به غزه حمله کنند. جهانیان باید جلوی این قضیه را بگیرند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: