ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۱۸۷۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷
هاشمی رفسنجانی:

بدنام کردن مسلمانان، کار مشترک گروه‌های تندرو است

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام وحدت مسلمانان را ضرورت شرعی، عقلی و سیاسی شرایط کنونی جهان اسلام خواند.
تدبیر24: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر روز پنجشنبه در دیدار رئیس وفاق المدارس شیعه پاکستان و مدیر حوزه علمیه جامعه المنتظر، گفت: در فضایی که دیگران سعی در القای خشونت‌طلبی مسلمانان دارند، بعضی‌ها با دامن زدن به کینه‌های قومی و مذهبی، آب در آسیاب دشمن می‌ریزند.

وی با اشاره به سوابق تاریخی مردم پاکستان، اظهار کرد: مسلمانی آنان برخاسته از عقاید است و می‌بینیم که علی‌رغم فشارها و تبلیغات به دین خویش پایبند هستند.

وی حوزه‌های علمیه پاکستان را با مدارسی که طالبان را بلای جان مسلمانان کرده‌اند، متفاوت دانست و گفت: طالبان، همان وهابیون، سلفی‌ها، تکفیری‌ها، داعش، بوکوحرام و القاعده هستند و بدنام کردن اسلام و مسلمانان کار مشترک آن‌هاست.

آیت‌الله حافظ سید ریاض حسین نجفی، نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اوضاع مردم و حوزه‌های علمیه، به نقش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ایران و جهان اسلام اشاره کرد و گفت: امیدوارم بزرگان مسلمانان برای تقویت وحدت و جلوگیری از تفرقه بیشتر وارد عمل شوند.

حجج الاسلام سیدامیرحسین حسینی و محمدحسن تقوی، مدیر جامعه علمیه کراچی و مدیر مدرسه و مؤسسه امام المنتظر قم نیز در این دیدار گزارشی از اوضاع طلبه‌های پاکستانی در کراچی و قم، سطح دروس، کتاب‌ها و چگونگی ادامه تحصیل طلّاب در دانشگاه‌های سراسر دنیا ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: