آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۱۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷

خواننده پاپ متهم به تعرض‌جنسی شد

پلیس برکشایر انگلیس روز پنجشنبه یک ملک متعلق به ˈکلیف ریچاردˈ خواننده مشهور پاپ را در ارتباط با اتهام تعرض جنسی وی، مورد بازرسی قرار داد.
تدبیر24: پلیس انگلیس گفته است این خواننده مشهور پاپ 73 ساله متهم به تعرض جنسی به یک پسر نوجوان 16 ساله در دهه 1980 میلادی است.

در این باره نوشت: پلیس در جریان این تجسس که روز پنجشنبه صورت گرفت به دنبال یافتن مدارکی در ارتباط با اتهام یاد شده بود.

به گفته پلیس انگلیس، درجریان این تحقیقات کسی بازداشت نشده است.

کلیف ریچارد، خواننده مشهور پاپ که هم اینک در خارج از بریتانیا به سر می برد، اتهام خود را «کاملا بی اساس» خوانده است.

این خواننده انگلیسی در بیانیه ای گفت:ˈ اتهام های وارد شده کاملا دروغ است. من از گذشته تاکنون به این گونه اتهامات دروغین پاسخی نداده ام در حالی که این کار به منزله دادن اکسیژن بیشتر به آنها بوده است.ˈ

وی افزود: ˈپلیس بدون اطلاع ، آپارتمانم را در برکشایر مورد تجسس قرار داد و من بعد از پخش خبر آن در رسانه ها مطلع شدم اما بدون هیچ بحثی آماده همکاری کامل با پلیس در این زمینه هستم .ˈ

از سوی دیگر، شبکه بی بی سی گزارش داد که این خواننده انگلیسی که از جمله موفق ترین موزیسین های تاریخ انگلیس به شمار می رود، صبح پنجشنبه به همراه خواهر و یکی دیگر از نزدیکانش راهی پرتغال شده و به گفته سخنگویش، حاضر به گفت وگو در این رابطه نیست.

این خواننده انگلیسی که تاکنون بیش از یک صد آلبوم منتشر کرده است، در سال 1995 میلادی، لقب شوالیه را از ملکه انگلیس دریافت کرد.

گفته می شود تاکنون 21 میلیون نسخه از کارهایش در انگلیس و بیش از ۲۵۰ میلیون نسخه از آثار این خواننده مشهور پاپ که اصالتا هندی است، در سراسر جهان به فروش رفته است.

منبع:روزنامه دیلی میل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: