ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۱۹۶۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱

بیش از یک هزار و 100نفر قربانی ابولا

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که شمار قربانیان بیماری مرگبار ˈابولاˈ در غرب آفریقا به یک هزار و 145 نفر رسید.
تدبیر24: این سازمان روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که با اضافه شدن 76 مورد فوت مبتلایان به ابولا طی روزهای یازدهم و دوازدهم آگوست (20 و 21 مرداد ماه) در چهار کشور گینه، سیرالئون، لیبریا و نیجریه واقع در غرب آفریقا، شمار قربانیان این بیماری خطرناک به یک هزار و 145 نفر افزایش یافت.

این نهاد بین المللی همچنین اعلام کرد که طی مدت زمان یاد شده 152 مورد ابتلا به این بیماری نیز در کشورهای فوق گزارش و تایید شده که با احتساب این موارد، شمار مبتلایان به بیماری ابولا به 2 هزار و 127 نفر می رسد.

سازمان بهداشت جهانی هفته گذشته اپیدمی ابولا در غرب آفریقا را وضعیت فوق العاده نامید.

بسیاری از کشورها نیز پروازهای مسافری را از مبدا و به مقصد کشورهای درگیر با این بیماری ممنوع کرده اند و در مبادی ورودی خود تدابیر شدید غربالگری را اجرا می کنند.

تاکنون دارو یا واکسنی برای ابولا تهیه نشده است، با این حال، سازمان بهداشت جهانی استفاده از واکسن و داروهای آزمایشی برای درمان این بیماری مرگبار را به لحاظ اخلاقی قابل قبول اعلام کرد.

گفته می شود داروی موسوم به ˈزی مپˈ (ZMapp) محصول شرکت آمریکایی ˈمپ بیوفارماسوتیکالˈ در درمان دو نفر از کارکنان بخش بهداشت و درمان این کشور که در لیبریا به ویروس ابولا مبتلا شده بودند، استفاده شده و تا حدی تاثیرگذار بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: