ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۱۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۰
تخلفات وزارت علوم دولت احمدی نژاد

اعطای بورسیه غیرقانونی به 14 دانشجوی دفتر تحکیم وحدت+سند

در ادامه افشای تخلفات وزارت علوم دولت احمدی نژاد در اعطای 3000 بورسیه غیرقانونی ،اسنادی بدست خبرنگار روزنو رسیده که حاکی از بورسیه غیرقانونی 14 تن از اعضای معرفی شده توسط دفتر تحکیم وحدت می باشد.
تدبیر24: در ادامه افشای تخلفات وزارت علوم دولت احمدی نژاد در اعطای 3000 بورسیه غیرقانونی ،اسنادی بدست خبرنگار روزنو رسیده که حاکی از بورسیه غیرقانونی 14 تن از اعضای معرفی شده توسط طیف شیراز دفتر تحکیم وحدت می باشد.

به گزارش خبرنگار روز نو ، در نامه ای که دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت طیف شیراز در بهمن سال90 به معاون فرهنگی وزیرعلوم نوشته ،آمده است که پیرو مذاکرات با وزیر وقت علوم و تاکید وی بر تعلق گرفتن بورسیه دکتری به دانشجویان فعال انقلابی و ارزشی در جلسه اخیر دبیران اتحادیه دانشجویی ،اسامی 14 تن از این دانشجویان در مجموعه دفتر تحکیم وحدت طیف شیراز که از دانشجویان متعهد و معتقد به مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران می باشند جهت بورسیه دکتری معرفی می شوند.

اعطای بورسیه غیرقانونی به 14 دانشجوی دفتر تحکیم وحدت
منبع: روزنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: