آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۱۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۰
تخلفات وزارت علوم دولت احمدی نژاد

اعطای بورسیه غیرقانونی به 14 دانشجوی دفتر تحکیم وحدت+سند

در ادامه افشای تخلفات وزارت علوم دولت احمدی نژاد در اعطای 3000 بورسیه غیرقانونی ،اسنادی بدست خبرنگار روزنو رسیده که حاکی از بورسیه غیرقانونی 14 تن از اعضای معرفی شده توسط دفتر تحکیم وحدت می باشد.
تدبیر24: در ادامه افشای تخلفات وزارت علوم دولت احمدی نژاد در اعطای 3000 بورسیه غیرقانونی ،اسنادی بدست خبرنگار روزنو رسیده که حاکی از بورسیه غیرقانونی 14 تن از اعضای معرفی شده توسط طیف شیراز دفتر تحکیم وحدت می باشد.

به گزارش خبرنگار روز نو ، در نامه ای که دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت طیف شیراز در بهمن سال90 به معاون فرهنگی وزیرعلوم نوشته ،آمده است که پیرو مذاکرات با وزیر وقت علوم و تاکید وی بر تعلق گرفتن بورسیه دکتری به دانشجویان فعال انقلابی و ارزشی در جلسه اخیر دبیران اتحادیه دانشجویی ،اسامی 14 تن از این دانشجویان در مجموعه دفتر تحکیم وحدت طیف شیراز که از دانشجویان متعهد و معتقد به مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران می باشند جهت بورسیه دکتری معرفی می شوند.

اعطای بورسیه غیرقانونی به 14 دانشجوی دفتر تحکیم وحدت
منبع: روزنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: