اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۳۱۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳

سد دایک نیازمند 8 میلیارد اعتبار‌

‌مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه گفت: برای تکمیل سد "دایک" گیلانغرب هشت میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
تدبیر24: مهندس کیاست امیریان از پیشرفت فیزیکی 92 درصدی سد دایک گیلانغرب خبر داد و گفت: برای تکمیل این طرح هشت میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

وی اظهار کرد: اگر این اعتبار در سال جاری تخصیص یابد می‌توان شاهد بهره برداری از این سد در سال 1393 بود.

به گفته این مسئول مهمترین مشکل فعلی سد دایک گیلانغرب کمبود اعتبارات و تخصیص اعتبار به صورت قطره چکانی است و در سال جاری نیز هنوز اعتباری برای این سد تخصیص داده نشده ‌است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه هدف از احداث این سد را تامین آب کشاورزی به میزان 3600 هکتار دانست و اضافه کرد: کار احداث سد دایک گیلانغرب از سال 1384 آغاز شد و قرار بود در سال 1392 به اتمام برسد.

امیریان در خصوص ویژگی‌های این سد نیز ادامه داد: نوع بدنه سد خاکی همگن است، حجم مخزن آن 6.7 میلیون مترمکعب و حجم تنظیم سالانه آن نیز 34 میلیون مترمکعب است.

وی از شرکت آشیانه سازان متین نیز به عنوان پیمانکار طرح نام برد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: