ارتش خلق کره شمالی روز یکشنبه با محکوم کردن رزمایش های نظامی قریب الوقوع آمریکا و کره جنوبی در شبه جزیره کره هشدار داد علیه دوکشور حملات بی رحمانه ای صورت خواهد داد.
تدبیر24: رزمایش نظامی مشترک کره جنوبی و آمریکا موسوم به ˈاولچی فریدام گاردینˈ که گفته شده با هدف آمادگی دربرابر حملات احتمالی ازجانب کره شمالی صورت می گیرد، قرار است روز دوشنبه در شبه جزیره کره برگزار شود.
خبرگزاری رسمی کره شمالی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: ارتش این کشور ، واشنگتن و سئول را مسوول طرح ریزی برای یک نمایش ˈخطرناکˈ جنگ هسته ای می داند و باردیگر هشدار می دهد هرزمانی که صلاح بداند دست به شدیدترین حمله بازدارنده علیه دو کشور بزند.
این بیانیه افزود:سربازان کره شمالی آماده هستند تا بدون هیچ ترحمی بارانی از آتش را بر روی دشمنان بریزند.
رزمایش نظامی آمریکا و کره جنوبی با حضور دهها هزار نفر از نیروهای دوکشور قرار است درشبه جزیره کره برگزار شود. کره شمالی بارها خواستار توقف این قبیل رزمایش ها دراین منطقه شده است.
براساس این گزارش، برگزاری این رزمایش ها از چالش های اساسی کره شمالی با همسایه اش در این شبه جزیره به حساب می آید.
حضور ارتش آمریکا در کره جنوبی با 28 هزار و 500 نیرو عملا این منطقه را به سمت بی ثباتی و تشنج سوق داده و سبب شده است تا دو کشور کره شمالی و کره جنوبی که از سال 1950 میلادی تاکنون در شرایط نه جنگ نه صلح بسر می برند به مرز یک جنگ فراگیر نزدیک شوند.
آمریکا نیز که راهبرد بازگشت نظامی به منطقه آسیا و اقیانوسیه و مهار چین را دنبال می کند سناریوهای گوناگونی از جمله دامن زدن به اختلافات سرزمینی و برگزاری رزمایشهای مشترک با کشورهای منطقه را به اجرا در می آورد.