ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۲۰۸۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱

تهدید حمله به آمریکا و کره جنوبی

ارتش خلق کره شمالی روز یکشنبه با محکوم کردن رزمایش های نظامی قریب الوقوع آمریکا و کره جنوبی در شبه جزیره کره هشدار داد علیه دوکشور حملات بی رحمانه ای صورت خواهد داد.
تدبیر24: رزمایش نظامی مشترک کره جنوبی و آمریکا موسوم به ˈاولچی فریدام گاردینˈ که گفته شده با هدف آمادگی دربرابر حملات احتمالی ازجانب کره شمالی صورت می گیرد، قرار است روز دوشنبه در شبه جزیره کره برگزار شود.

خبرگزاری رسمی کره شمالی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: ارتش این کشور ، واشنگتن و سئول را مسوول طرح ریزی برای یک نمایش ˈخطرناکˈ جنگ هسته ای می داند و باردیگر هشدار می دهد هرزمانی که صلاح بداند دست به شدیدترین حمله بازدارنده علیه دو کشور بزند.

این بیانیه افزود:سربازان کره شمالی آماده هستند تا بدون هیچ ترحمی بارانی از آتش را بر روی دشمنان بریزند.

رزمایش نظامی آمریکا و کره جنوبی با حضور دهها هزار نفر از نیروهای دوکشور قرار است درشبه جزیره کره برگزار شود. کره شمالی بارها خواستار توقف این قبیل رزمایش ها دراین منطقه شده است.

براساس این گزارش، برگزاری این رزمایش ها از چالش های اساسی کره شمالی با همسایه اش در این شبه جزیره به حساب می آید.

حضور ارتش آمریکا در کره جنوبی با 28 هزار و 500 نیرو عملا این منطقه را به سمت بی ثباتی و تشنج سوق داده و سبب شده است تا دو کشور کره شمالی و کره جنوبی که از سال 1950 میلادی تاکنون در شرایط نه جنگ نه صلح بسر می برند به مرز یک جنگ فراگیر نزدیک شوند.

آمریکا نیز که راهبرد بازگشت نظامی به منطقه آسیا و اقیانوسیه و مهار چین را دنبال می کند سناریوهای گوناگونی از جمله دامن زدن به اختلافات سرزمینی و برگزاری رزمایشهای مشترک با کشورهای منطقه را به اجرا در می آورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: