ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹

معجزه سنگ نمک در بیماریهای معده

یک مدرس دانشکده طب سنتی گفت: سنگ نمک دارای طبیعت گرم و خشک است؛ بطوریکه رطوبت‌های زائد معده را از بین می‌برد، هضم کننده غذا است و برای تقویت معده، رفع ریفلاکس و میکروب‌های معده مفید خواهد بود.
تدبیر24: غلامرضا کردافشاری مدرس دانشکده طب سنتی اظهار داشت: سوزش، ترش کردن و ریفلاکس معده معمولاً از سردی و رطوبتی است که در معده غلبه پیدا کرده است؛ رطوبت باعث شلی دهانه معده می‌شود، بنابراین شلی دهانه معده باعث ریفلاکس خواهد شد.

به گفته وی رطوبت‌های زائدی که در دهانه معده تجمع پیدا می‌کند که معمولاً به دلیل این است که فرد در بین غذایش آب خورده و در هم خوری و روی هم خوری کرده باشد، مثلاً ماست و خیار و گوجه و غذاهای نفاخ و غیر نفاخ رو قاطی می‌خورند و انتظار دارند ترش هم نکنند.

این مدرس دانشکده طب سنتی ادامه داد: افراد نوشابه هم می‌خورند و انتظار دارند ترش هم نکنند. حتماً باید تغذیه اصلاح شود، بهترین تدبیر این است که غذا را با نمک شروع کنند. نمک ضد ترش کردن معده است. قبل و بعد از غذا یک تکه کوچک سنگ نمک به اندازه نصف نخود سنگ نمک را در دهان مزمزه کنند و بعد غذایشان را بخورند و بعد از غذا هم نمک بخورند.

کردافشاری اضافه کرد: می‌دانید که روایت‌های زیادی از پیامبر، حضرت موسی و از امام صادق (ع) نقل شده است که گفته اند کسی که قبل و بعد غذایش نمک بخورد، از هفتاد و دو نوع بیماری مانند جذام پیسی، کک و مک، برص در امان خواهد بود.

وی افزود: مزه مزه کردن نمک قبل و بعد از غذا از بیماری‌های پوستی، مالیخولیا و بیماری‌های روحی روانی و افسردگی در امان خواهند ماند. بهترین نمکی که حکما می‌گویند سنگ نمک یا نمک اندرونی است که در گذشته برنج را با نمک سنگ می‌شستند.

این مدرس دانشکده طب سنتی گفت: سنگ نمک در رفع میکروب‌های معده موثر استف چرا که نمک گرم و خشک است و باعث هضم غذا می‌شود و مسهل سودا، بلغم، صفرا می‌شود؛ نمک تقویت معده می‌کند به شرطی که در طبخ غذا نمک کم مصرف شود و در ابتدا و انتهای غذا نمک مزه مزه شود جرا که این کار مسیر وردد غذا را پاکسازی می‌کند.

کردافشاری ادامه داد: استفاده از آویشن، زیره، رازیانه و انیسون برای جلوگیری از ترش کردن معده خیلی خوب است. یک مقدار تخم زنیان را مثل زیره که برخی از افراد روی غذا می‌پاشند استفاده کنند، چرا که زنیان غذا را خوشمزه می‌کند و هاضوم (هضم کننده غذا) و سم زدا و سموم را از بدن دفع می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: زنجبیل و شکر بعد از غذا ذره مزمزه کنند که به هضم غذا کمک می‌کند که نسبت زنجبیل به شکر یک به ۷ است، مثلاً یک قاشق غذاخوری سرخالی زنجبیل و ۷ قاشق شکر را آسیاب کرده و نصف قاشق چای خوری بعد از غذا مصرف کنند. این مواردی که برای رفع بیماری‌های معده ذکر شد، دارای طبیعت گرم و خشک هستند و رطوبت‌ها را از بین می‌برند و معده تقویت می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: